Bombă pe piața media din România! Ce posturi TV vor transmite Premier League din 2022

Eurosport nu va mai transmite Premier League din sezonul viitor şi se va concentra pe turneele de tenis, urmând să se axeze pe toate cele patru Grand Slam-uri, pe marile tururi din ciclism, dar și pe sporturile de iarnă.

11 nov. 2021, 21:23
Bombă pe piața media din România! Ce posturi TV vor transmite Premier League din 2022

Bombă pe piața media din România! Ce posturi TV vor transmite Premier League din 2022. Look Sport și Digi Sport vor transmite Premier League din sezonul viitor! Negocierile sunt aproape de final, în condițiile în care Eurosport mai are drepturi pentru campionatul Angliei doar până la finalul acestui sezon.

Bombă pe piața media din România! Ce posturi TV vor transmite Premier League din 2022

Digi Sport a mai transmis campionatul Angliei în urmă cu zece ani, iar apoi Premier League a ajuns la Eurosport, care difuzează în continuare cele mai importante meciuri, în fiecare săptămână. Într-o perioadă, partidele de duminică din Premier League au fost transmise de Telekom Sport.

Pro TV a pierdut meciurile echipei naționale. Cine va transmite meciurile „tricolorilor” pentru Euro 2024 şi CM 2026

Look Sport și Digi Sport sunt pe cale să transmită și cel mai important campionat din Europa, Premier League, în condițiile în care pe aceste canale pot fi urmărite Serie A, La Liga, Ligue 1 şi Bundesliga! Look Sport și Digi Sport transmit și UEFA Champions League, iar singurele competiții importante pe care nu le difuzează în acest moment sunt UEFA Europa League și UEFA Conference League, care se află la Pro TV. Anunțul oficial în privința meciurilor din Premier League ar urma să se facă în scurt timp, scrioe ProSport.

Lovitură pe piaţa media! Cine va transmite următoarele cinci ediții de Roland Garros în România 

Look Sport va sublicenția de la grupul Digi meciurile din Premier League.