Bombă pe piaţa media! O supervedetă a plecat de la Pro TV la Antena 1: „Am primit cu bucurie oferta!”

Antena 1 s-a reorientat rapid după ce Dan Negru a părăsit trustul Intact şi a plecat la Kanal D, și a "transferat-o" de la Pro TV pe Monica Bîrlădeanu.

10 mart. 2022, 11:01
Bombă pe piaţa media! O supervedetă a plecat de la Pro TV la Antena 1: „Am primit cu bucurie oferta!”

Bombă pe piaţa media! O supervedetă a plecat de la Pro TV la Antena 1. După 5 ani petrecuți la Pro TV, vedeta va începe o serie de proiecte la televiziunea din trustul Intact. Monica Bîrlîdeanu urma să apară pentru prima dată la Antena 1 ca jurat la emisiunea iUmor.

Bombă pe piaţa media! O supervedetă a plecat de la Pro TV la Antena 1

„Am primit cu multă bucurie oferta Antenei 1 de a mă alătura echipei lor şi deja mă simt ca într-o mare familie. Lucrăm împreună şi la alte proiecte fabuloase, pe care abia aştept să vi le împartăşim în curând”, a spus Monica Bîrlădeanu, conform Pagina de Media. „Sunt show-uri pe care le urmăream sezon de sezon, iUmor fiind unul dintre ele, aşa încât, în momentul în care a venit invitaţia de a mă aşeza la masa juriului o ediţie, am primit-o cu un mult entuziasm”, a mai spus Monica Bîrlădeanu.

Dan Negru, noi detalii incendiare despre plecarea de la Antena 1. „Regele Audiențelor” a dat cărțile pe față privind salariul său

La Pro TV, Monica Bîrlădeanu a avut un rol important în serialul „Vlad” și a prezentat „Ferma Vedetelor”. Actriţa a jucat în mai multe filme de lung-metraj, printre care „Moartea domnului Lăzărescu” (2005, regizor Cristi Puiu), „Despre oameni şi melci” (2012), „Francesca” (2009), „Faci sau taci” (2019). De asemenea, a avut o apariţie meteorică şi în celebrul serial „Lost”, în 2006.