Bomba reuşită de avocaţii lui Gigi Becali. Anunţul făcut în urmă cu puţin timp

GIGI BECALI a trimis o petiţie în Parlament prin care reclamă faptul că este supus tratamentelor inumane şi torturii, în penitenciar. Petiţia a fost depusă la Comisia de abuzuri şi petiţii şi urmează să fie analizată.

11 mart. 2014, 15:18
Bomba reuşită de avocaţii lui Gigi Becali. Anunţul făcut în urmă cu puţin timp

GIGI BECALI a mai găsit o portiţă prin care speră să obţină eliberarea. După ce a încercat să înduplece toate instanţele să îl lase să se opereze în străinătate, Gigi Becali a ajuns cu o petiţie şi la Parlament. Aceasta a fost depusă la Comisia de abuzuri şi petiţii, iar în ea se reclamă faptul că i-a fost interzisă permisia pentru a se opera în străinătate, dar şi faptul că i se obstrucţionează accesul la vizite din partea rudelor.

Click pe imagine pentru mărire

Click pe imagine pentru mărire

Mai mult, latifundiarul se plânge că este supus torturii şi că suferă de dureri atroce şi permanente, considerând inumană decizia Administraţiei Penitenciarelor de a nu îi permite să se opereze în străinătate.

Click pe imagine pentru mărire

Preşedintele Comisiei de petiţii spune că va lua în discuţie petiţia semnată de Becali şi va sesiza organele abilitate, inclusiv Administraţia Penitenciarelor şi pentru că sunt foarte multe petiţii care vizează modul în care penitenciarele se poartă cu deţinuţii s-ar putea iniţa un proiect legislativ prin care să se modifice legea în favoarea deţinuţilor.

„Petiţia face referire la ceva ce se ştie deja public, dorinţa domnului Becali de a fi lăsat o lună de zile, două, să facă o intervenţie chirurgicală în afara României şi aspecte legate de vizitele familiei la penitenciar. Viaţa este unică, ireversibilă, şi când e o situaţie specială doar medicii şi cel în cauză poate să hotărască. Faptul că foarte multe sesizări sunt legate de condiţiile din penitenciar spun că este o problemă. Putem să ne îndreptam spre grupurile parlamentare cu proiecte de lege care să îmbunătăţească siţuaţia de fapt”, a declarat la România TV Mircea Man, preşedintele Comisiei de abuzuri şi petiţii din Parlament.

Click pe imagine pentru mărire

CITEŞTE ŞI Mama lui Gigi Becali, apel DISPERAT la Traian Băsescu. A mers la Cotroceni pentru a cere GRAŢIEREA fiului său