BOMBA ZILEI! Dumitru Dragomir, preşedinte la un club uriaş din LIGA 1

Viorel Cataramă a declarat că e foarte aproape să preia pe Dinamo şi a anunâţat că i-a propus postul de preşedinte al clubului lui  Dumitru Dragomir.

31 oct. 2019, 17:36
BOMBA ZILEI! Dumitru Dragomir, preşedinte la un club uriaş din LIGA 1

Dumitru Dragomir nu a oferit niciun răspuns încă și rămâne de văzut dacă fostul șef de la LPF se va răzgândi după ce a spus în trecut că nu va mai ocupa funcții oficiale în fotbal. Înainte să ajungă la LPF , acesta a condus cluburile Chimia Rm Vâlcea, Viitorul Scornicești, FCM Brașov și Victoria București.

Ionuţ Negoiţă i-a propus lui Cristi Borcea să cumpere Dinamo. În ce condiţii se poate face AFACEREA

Viorel Cataramă a mai declarat că prima condiție pentru a prelua 51% din pachetul majoritar al lui Dinamo este ca gruparea să fie cotată la bursă.

„Cred că Dinamo ar avea nevoie între 3 și 5 milioane de euro buget pe an, care poate fi atras în primii ani doar din bursă, pe lângă drepturile de televiziune și alte venituri. Se pot ajunge chiar la 10 milioane, da. Dacă nu se poate cota clubul la bursă, nu mă bag! De unul singur nu pot și nici nu vreau, pentru că nu mă pricep Cheltuielile lunare ale lui Dinamo sunt de 300 de mii de euro, aproximativ. Pot să le susțin câteva luni, până când clubul va fi cotat la bursă. Am pregătiți acești bani”, a declaratViorel  Cataramă.