Bomba zilei, presa din Belgia a dezvăluit preţul real plătit de Gent pentru Ianis Hagi. Suma este la jumătate faţă de cea vehiculată

Dimitri de Conde, directorul sportiv de la Genk, a dezvăluit pentru presa din Belgia suma reală pentru care a fost transferat Ianis Hagi la această grupare.

19 iul. 2019, 16:51
Bomba zilei, presa din Belgia a dezvăluit preţul real plătit de Gent pentru Ianis Hagi. Suma este la jumătate faţă de cea vehiculată

Dimitri de Conde a dezvăluit preţul real al transferului, care face ca hiul „Regelui” să mai nu fie nici pe departe în topul transferurilor jucătorilor români. „Presa a scris că Genk a plătit pentru Ianis 8 milioane de euro. Adevărul este că am plătit doar jumătate din această sumă„, a declarat Dimitri de Conde. Astfel, potrivit spuselor directorului sportiv al campionilor Belgiei, Genk ar fi plătit doar 4 milioane de euro pentru jucătorul de 20 de ani.

Ianis Hagi a fost prezentat de Genk prin intermediul unei conferințe de presă, în care a explicat de ce a ales o mutare în Belgia. „Am optat pentru Genk datorită proiectului care mi-a fost prezentat. Acest club a făcut mereu posibilă creșterea jucătorilor, iar fotbaliștii tineri ca mine devin mai buni. Pot să mă dezvolt tehnic, fizic și tactic aici, sunt sigur de asta”, a spus Ianis.

Am găsit un mediu minunat, comparabil cu cel pe care îl poți găsi în fotbalul mare din Europa. Toată lumea vrea să joace în Champions League, abia aștept să o fac și eu. Am vorbit cu Răzvan Marin și mi-a spus lucruri frumoase despre campionat și despre această echipă. Sunt obișnuit să fiu comparat cu tatăl meu, așa am crescut, cu această presiune. Dar este un lucru care m-a ajutat să mă maturizez„, a mai declarat Ianis Hagi.