Bombardamente intense în estul Ucrainei, se cutremură pământul. Ruşii au ucis civili şi au provocat mari distrugeri

Cel puţin un bărbat a fost ucis într-un atac cu rachete lansat de ruși asupra localităţii Lozova, din regiunea Harkov, a anunţat primarul Serghei Zelenski.

11 mai 2022, 23:36
Bombardamente intense în estul Ucrainei, se cutremură pământul. Ruşii au ucis civili şi au provocat mari distrugeri

Astăzi a fost o zi tragică pentru comunitatea noastră. În urma tirurilor de rachete, depozitul de produse agricole din comunitate a fost complet distrus. Un civil a fost ucis”, a anunţat Serghei Zelenski. Tot în seara zilei de miercuri, cel puţin o persoană a fost ucisă și alte câteva au fost rănite în urma bombardamentelor cu zeci de rachete lansate de ruși în satul Komişuvaka, din regiunea Zaporojie.

Astăzi, 11 mai, satul Komişuvaka, din regiunea Zaporojie a fost supus unui bombardament nemilos. Peste 15 rachete au explodat în zonele rezidențiale ale orașului. Zeci de clădiri au fost avariate. O persoană a fost ucisă de ocupanți și mai multe au fost rănite”, a anunţat Șeful Administrației Militare Regionale din Zaporojie, Oleksandr Starukh. Pe de altă parte, în dimineața zilei de 11 mai, sistemele de apărare aeriană au doborât o rachetă rusească deasupra oraşului Zaporojie. Epava rachetei a deteriorat grav elemente de infrastructură de la periferia orașului.

Citeşte şi Război pe toate fronturile. Ucrainenii au încercat să perturbe vânzările de alcool în Rusia

Tot în Zaporojie, marţi, în urma bombardamentelor asupra localităţii Orihov, opt persoane au fost rănite și una a murit. Ruşii au atacat în trei rânduri, miercuri, şi localitatea Zelenodolsk, din regiunea Dnipropetrovsk, există mai multe distrugeri.

Citeşte şi Imagini teribile din război. O dronă ucraineană trimite o bombă spre un soldat rus care trage cu un lansator de grenade VIDEO