Bombardierul „Valentino” din Constanţa, care a injurat mascaţii de faţă cu iubita sa, a fost reţinut, anunţă Sindicatul Europol VIDEO

Curat ghinion pentru un tânăr recalcitrant din Constanța, scandalagiu cu antecedente, cunoscut ca Valentino. Pe 8 martie, acesta a trecut strada printr-un loc nepermis, împreună cu iubita sa, iar când o maşină aflată în trafic i-a claxonat pe cei doi, bărbatul s-a întors, hotărât să îi dea şoferului o lecţie.

10 mart. 2023, 22:25
Bombardierul „Valentino” din Constanţa, care a injurat mascaţii de faţă cu iubita sa, a fost reţinut, anunţă Sindicatul Europol VIDEO

Bărbatul, cunoscut în municipiul Constanţa ca „Valentino”, a avut o mare surpriză când, din maşina oprită, au coborât mai mulţi luptători ai Serviciului de Acţiuni Speciale (SAS), care l-au îndepărtat de lângă autospeciala de serviciu.

Doar că „bombardierul” Valentino, cunoscut ca scandalagiu în Constanţa, nu a vrut să renunţe la răfuială şi a început să-i injure şi să-i provoace pe luptătorii SAS, întâi de la distanţă, apoi apropiindu-se ameninţător când oamenii legii erau cu spatele, îndreptându-se spre maşină.

Până la urmă, înjurăturile şi ameninţările lui Valentino au avut efect, dar probabil nu cel scontat de el. Luptătorii SAS au coborât din maşină şi, în câteva secunde l-au încătuşat pe interlor şi l-au urcat în dubă, în timp ce iubita acestuia ţipa ca din gură de şarpe şi chiar îi înjura, la rândul său, pe agenţi.

Vineri seară, Sindicatul Europol anunţă pe pagina de Facebook că „bombardierul” Valentino a fost reţinut de poliţie.

Citeşte şi: Salarii în Poliție. Câți bani câștigă lunar un polițist în România, în 2023

„Bombardierul din Constanța, reținut!

După ce a fost emis mandat de aducere de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța și în urma administrării probatoriului, procurorul de caz a dispus reținerea, pentru 24 de ore a individului care a adresat amenințări și injurii „mascaților” sub aspectul săvârșirii a patru infracțiuni de ultraj și a infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice.

Acesta a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Constanța.

De asemenea, a fost sancționată contravențional, în baza Legii nr. 61/1991, cu amendă în valoare de 7000 de lei, femeia de 34 de ani care înjura ca la ușa cortului pe filmarea apărută în spațiul public.”, a scris sindicatul poliţiştilor.

Citeşte şi: Un bărbat de 60 de ani a prezentat Poliţiei de Frontieră un permis de conducere fals, cumpărat cu 4.000 de euro