Bona filipineză şi Marian Vanghelie se atacă reciproc. Femeia îl acuză de înscenare VIDEO

Bona filipineză acuzată că a jefuit cuplul Vanghelie-Oana Mizil susţine că cei doi i-au înscenat furtul, nemulţumiţi că ea a decis să plece. Mai mult, preşedintele comunităţii filipineze în România îi ia apărarea conaţionalei sale.

22 mart. 2017, 11:35
Bona filipineză şi Marian Vanghelie se atacă reciproc. Femeia îl acuză de înscenare VIDEO

La patru zile după ce a părăsit casa lui Vanghelie, bona filipineză rupe tăcerea. Ea a dezvăluit pentru cancan.ro de ce s-ar fi răzbunat ”stăpânii” pe ea şi cum ar fi încercat să o alunge din România. Bona susţine că Marian Vanghelie şi Oana Mizil i-ar fi înscenat furtul, pentru că a refuzat să mai lucreze pentru ei. Ea a fost acuzată că a furat bani cash, bijuterii şi un ceas de firmă.

Preşedintele comunităţii filipineze în România sare în apărarea bonei şi spune că femeia nu a furat nimic. „Este foarte trist pentru noi, comunitatea filipineză este acuzată! Judith nu a furat nimic, am vorbit cu ea, asta mi-a spus!. A întrebat-o pe Oana Mizil dacă poate pleca să îşi găsească un alt angajat. Ea şi-a scris demisia de două ori. Oana Mizil i-a spus bonei că dacă pleacă, trebuie să îi plătească toate cheltuielile pe care ea le-a făcut atunci când a angajat-o: viză, documente, bilet de avion” a povestit preşedintele Comunităţii Filipineze din România.

Ciudat este şi faptul că Vanghelie şi Oana Mizil nu au depus până acum nicio plângere la poliţie. Cei doi spun însă că după ce vor inventaria bunurile care lipsesc, vor merge la autorităţi. Până atunci însă, Vanghelie a luat „ancheta” pe cont propriu şi spune că a descoperit ilegalităţi la firma de la care a angajat-o pe bona filipineză. „Ei s-au încurcat cu mine, aici, că noi nu suntem o familie normală. Am verificat cine sunt cele două doamne care au luat-o de la aeroport, am văzut şi unde a stat în acea noapte şi unde s-a cazat ulterior. Este o familie, un român şi o filipineză, care au luat două garsoniere şi care le cazează 12-13 persoane, pentru a le folosi la negru„, a spus fostul primar al sectorului 5, pentru Libertatea.

Totodată, Vanghelie respinge acuzaţiile bonei şi susţine în continuare că femeia filipineză l-a jefuit de bijuterii şi ceasuri, păgubindu-l cu aproximativ 50.000 de euro.