Cristi Borcea a rupt tăcerea: „M-am dus cu 3 milioane de euro cash în vestiar la Dinamo”

Cristi Borcea, fostul acţionar al clubului Dinamo, a povestit în premieră un episod în care s-a dus cu o geantă de bani în vestiarul echipei înaintea meciului cu Unirea Urziceni din 2009.

16 oct. 2018, 07:57
Cristi Borcea a rupt tăcerea: „M-am dus cu 3 milioane de euro cash în vestiar la Dinamo”

„M-am dus cu 3 milioane de euro cash în vestiar la Săftica şi le-am zis jucătorilor: „Sunt ai voştri, bateţi la Urziceni, luăm campionatul, mergem în grupele Champions League!”. Am luat bilete la galerie, i-am băgat pe suporteri cum am putut. Pierderea campionatului în 2009 a fost mai dureroasă decât eliminarea cu Lazio din 2007.

Atunci am pierdut zece ani din viaţă! Plus că ne-am bătut singuri, am pierdut la Iaşi în minutul 90, am făcut remiză cu Otopeniul, acasă, formaţie retrogradată şi cu mulţi jucători împrumutaţi de Dinamo. Atunci am realizat că Dinamo e un club blestemat! Sunt ferm convins!

La Urziceni era să şi mor! Am spart uşa la vestiar, de mi-am secţionat tendonul. Apoi, jucăm cu Braşovul, le spun la pauză că dacă batem, suntem campioni… Degeaba, degeaba! Blestemul…”, spus Borcea în Gazeta Sporturilor.