Bordelul cu roboţele sexuale din Torino, Italia, a fost închis. Ce nereguli au descoperit carabinierii FOTO

Publicat: Vineri, 14 Septembrie 2018 10:22 // Actualizat: Vineri, 14 Septembrie 2018 10:22 // Sursa: romaniatv.net

Cine ar fi crezut! Până şi roboţelele sexuale au drepturi garantate prin lege! La exact nouă zile de la inaugurare, bordelul LumiDolls din Torino, Italia, a fost închis de poliţie. Motivul este halucinant: lucrătoarele sexuale erau exploatate de angajatorii care cheltuiseră pe ele câte 2.000 de euro.

Foto: click.ro

Neregulile descoperite la bordelul din Torino au dus în mod inevitabil la închiderea localului şi la aplicarea unor sancţiuni usturătoare, scrie click.ro. Primul bordel cu roboţele sexuale din Italia a încălcat legislaţia în vigoare privind normele de cazare şi cele de evacuare în caz de incendiu. Clienţii care închiriau „fetele" din plastic pentru a-şi satisface fanteziile scoteau din buzunar 80 de euro şi aveau posibilitatea să facă duş, chiar în camera unde întreţineau relaţii sexuale cu roboţica.

Citeşte şi NOU CAZ DE SCLAVIE. Mai mulţi români ar munci în agricultură în Toscana-Veneto, Italia, fără voia lor. Ambasadorul va merge în zonă

Poliţiştii care au făcut raidul de la bordel au descoperit că păpuşile nu erau spălate corespunzător, nu erau dezinfectate după ce erau folosite şi mai ales nu beneficiau de o pauză între clienţi de cel puţin 30 de minute.

În această pauză angajaţii umani ai bordelului trebuiau să le facă revizia „fetelor" din punct de vedere igienic şi să verifice dacă rezervoarele de lichid lubrifiant mai erau pline şi dacă păpuşile erau încă în stare bună de funcţionare. Poliţiştii care au ajuns la bordel au descoperit că una dintre păpuşi era beteagă, iar păpuşoiul Alessandro fusese grav şifonat de ultima utilizatoare. Alessandro avea o „bărbăţie retractabilă" care se putea ajusta la orice dimensiune între 12 şi 18 centimetri, dar din păcate nu mai putea funcţiona decât la maximum 13 centimetri.

Patronii încălcau flagrant legea

Franşiza LumiDolls presupune ca bordelul să dispună de minimum şapte păpuşi şi un păpuşoi. Conform manualului de utilizare individual al fiecărei jucării sexuale, aceasta trebuie spălată timp de două ore după utilizare, dezinfectată cu o soluţie specială şi alimentată cu lichid de lubrifiere. O dată la trei zile trebuie întărite articulaţiile şi fixate încheieturile hidraulice. Până la noi dispoziţii, bordelul care şi-a deschis porţile la 3 septembrie va rămâne închis pentru clienţi. Asta în ciuda faptului că unii făcuseră rezervări până la finele lui octombrie.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
bordel roboti bordel roboti inchis Italia LumiDolls roboti sexuali torino
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8722
RON
25 Sep
noapte 17 °
zi 30 °
Ultimele joburi adaugate
24 H