Boris Johnson a intrat din nou la izolare. Premierul britanic se teme să nu se fi infectat a doua oară cu coronavirus

Premierul britanic a avut contact cu o persoană care a fost testată pozitiv la noul cornavirus, a anunţat duminică biroul acestuia din Downing Street. În consecinţă, Boris Johnson a intrat din nou la izolare.

16 nov. 2020, 09:26
Boris Johnson a intrat din nou la izolare. Premierul britanic se teme să nu se fi infectat a doua oară cu coronavirus

„Îşi va efectua activităţile din Downing Street, inclusiv cele referitoare la reacţia guvernului la pandemia de coronavirus”, a spus un purtătorul de cuvând al premierului, care a confirmat că Boris Johnson a intrat din nou la izolare.

Premierul este bine şi nu are simptome de Covid-19„, a mai spus purtătorul de cuvânt, preluat de itv.com.

Boris Johnson a intrat din nou la izolare, mesajul video al premierului britanic

Luni dimineaţă, însuşi premierul a scris pe Twitter: „Bună, oameni buni, am fost instruit de NHS Test & Trace să mă autoizolez timp de două săptămâni, după ce am fost în contact cu cineva cu Covid-19. Am o stare de sănătate bună și nu am simptome și voi continua să conduc la răspunsul nostru la virus și la planurile noastre de #BuildBackBetter„. El a postat şi un filmuleţ de la izolare, pe care îl puteţi vedea mai jos.

Boris Johnson a fost spitalizat mai devreme în acest an pentru Covid-19. El a fost internat pe 5 aprilie la spitalul St. Thomas din Londra, la 10 zile după ce a fost testat pozitiv pentru coronavirus. El a petrecut trei nopți la secția de terapie intensivă a spitalului, după ce starea i s-a înrăutățit.

Filmuleţul postat de Boris Johnson:

 


loading...