Botezatu, PRIMUL INTERVIU după operaţia pe cord: Chiar şi un zbor de o oră îmi putea pune viaţa în pericol

Cătălin Botezatu se reface după intervenţia dificilă pe cord, pe care a suferit-o, în urmă cu o lună în Turcia. Acesta a declarat un interviu, în exclusivitate pentru România TV şi a mărturisit că ar putea să fie unul dintre ultimele sale declaraţii în faţa presei, pentru că s-a săturat să aibă de-a face cu jurnalişti "cârcotaşi".

22 iun. 2014, 14:05
Botezatu, PRIMUL INTERVIU după operaţia pe cord: Chiar şi un zbor de o oră îmi putea pune viaţa în pericol

Cătălin Botezatu a fost operat, în luna mai, pe cord deschis de către medicii turci, care i-au montat patru stenturi pe inimă. Intervenţia a fost realizată din cauza problemelor pe care le avea designerul, evitându-se astfel un posibil infarct ce i-ar fi putut fi fatal.

Cătălin Botezatu a declarat la România TV că se recuperează bine după intervenţia chirurgicală şi că s-a îngrăşat câteva kilograme, în ciuda informaţiilor care au apărut în tabloide, conform cărora ar fi slăbit foarte mult. Ba mai mult, acesta a spus că în curând va reveni la programul lui obişnuit de muncă.

S-a scris despre mine că aş fi slăbit foarte mult după operaţie. Poate că par mai tras la faţă, însă, din contră, m-am îngrăşat pentru că mănânc alte lucruri, care chiar nu îmi plac. Imediat după operaţie mi-am încetinit ritmul de viaţă, pentru că o asemenea intervenţie pe cord nu e uşoară. Înainte eram foarte activ, dar starea asta nu va mai ţine mult. În scurt timp o să o iau de la cap„, a spus Cătălin Botezatu.

Designerul a mărtursit că experienţa din Turcia l-a schimbat foarte mult. „Lucrurile s-au întâmplat foarte rapid. În luna ianuarie nu aveam nimic, iar patru luni mai târziu medicii au descoperit că arterele erau înfundate şi un infarct era iminent. A trebuit să mă hotărăsc pe loc dacă mă operez sau nu. Am sunat mai mulţi medici din Români şi din străinătate, care mi-au explicat cât de gravă era starea mea. Chiar şi un zbor de o oră îmi putea pune viaţa în pericol„, a precizat Cătălin Botezatu.

De acum înainte, designerul este hotărât să stea cât mai departe de presă, mărturisind că acesta ar putea fi unul dintre ultimele sale interviuri. „Sincer să fiu, cred că acesta va fi unul dintre ultimele interviuri şi declaraţii, pentru că orice aş spune se schimbă informaţia, redactorii schimbă conţinutul şi cred că este timpul să mă retrag din acest punct de vedere. Nu mai vreau să am de-a face cu cârcotaşi. Voi fi mai optimist şi mai egoist cu oamenii şi cu presa. Iubesc foarte mult oamenii, m-aş pune în slujba lui, dar de acum încolo nu o să mai fac asta, o să mă gândesc mult mai mult la mine„, a conchis Cătălin Botezatu.

CITEŞTE ŞI: Decizie radicală luată de CĂTĂLIN BOTEZATU, după ce a scăpat de moarte