INCREDIBIL! Fotbaliştii de la Botoşani, INTERZIS să se ÎNSOARE în timpul CAMPIONATULUI

Jucătorii de la C Botoşani ar putea avea interdicţia de a se căsători în timpul campionatului. Preşedintele clubului, Valeriu Iftime, a anunţat, vineri, că ia în calcul instituirea unei măsuri care să nu le mai permită fotbaliştilor să se însoare în timp ce echipa pregăteşte meciurile de campionat.

22 aug. 2014, 10:39
INCREDIBIL! Fotbaliştii de la Botoşani, INTERZIS să se ÎNSOARE în timpul CAMPIONATULUI

Decizia survine ca urmare a faptului că FC Botoşani nu se poate baza, duminică, în partida cu U Cluj, pe mijlocaşul Istvan Fulop şi atacantul Attila Hadnagy, ca urmare a faptului că cei doi vor fi mire şi, respectiv, naş de cununie.

„De ce se însoară jucătorii în timpul campionatului? Eu nu am să le mai dau voie să se şi cunune între ei pentru că îmi destabilizează situaţia şi nici nu le participă colegii la nuntă. E păcat să ai nunta şi niciunul dintre colegii cu care trudeşti zi de zi, cu care ai speranţe, cu care chiar eşti într-o sinergie teribilă să nu vină la nuntă, mai ales că toată lumea ştie că e un eveniment unic în viaţa noastră”, a afirmat Iftime.

Partida dintre FC Botoşani şi U Cluj, din cadrul etapei a 5-a a Ligii I de fotbal, este programată să se dispute duminică, de la ora 17,00, pe Stadionul Municipal din Botoşani.