BOTOSANI-STEAUA. Veste EXCELENTĂ pentru STEAUA

BOTOSANI-STEAUA. Veste buna pentru Steaua inainte de meciul cu Botosani. Raul Rusescu a facut deplasarea in Moldova si va putea reveni la meciul cu CS U Craiova din Cupa Romaniei.

01 dec. 2014, 09:50
BOTOSANI-STEAUA. Veste EXCELENTĂ pentru STEAUA

BOTOSANI-STEAUA. Raul Rusescu a trecut la cativa centimetri de o adevarata drama, dar vestile privind recuperarea sa sunt imbucuratoare. Rusescu a reluat antrenamentele, a facut deplasarea pentru meciul BOTOSANI-STEAUA si ar putea reveni pe teren la meciul de Cupa cu CSU Craiova.

Dupa ce a suferit o fractura de orbita in urma cotului primit de la Gabi Muresan, Raul Rusescu a fost operat la Spitalul Militar, iar recuperarea s-a facut peste asteptarile initiale ale medicilor. Totusi, el nu va juca in partida BOTOSANI-STEAUA.

Steaua este in fata a doua meciuri capitale si are mare nevoie de Raul Rusescu. Joi, de la ora 20:30, Steaua joaca in sferturile Cupei cu CSU Craiova, iar saptamana viitoare e etapa decisiva pentru calificarea in primavara europeana. O victorie cu Dinamo Kiev si minunea unui egal in Portugalia, la Rio Ave – Aalborg, ar insemna calificarea Stelei in 16-imile Europa League. Pana atunci, avem BOTOSANI-STEAUA.