Un bărbat a murit, iar o femeie se află în comă, după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon

Un bărbat de 45 de ani a murit, iar o femeie de 54 de ani, ambii din oraşul Flămânzi, judeţul Botoşani, se află în comă, după ce s-au intoxicat, miercuri la amiază, cu monoxid de carbon.

15 oct. 2014, 11:59
Un bărbat a murit, iar o femeie se află în comă, după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon

Un bărbat de 45 de ani a murit, iar o femeie de 54 de ani, ambii din oraşul Flămânzi, judeţul Botoşani, se află în comă, după ce s-au intoxicat, miercuri la amiază, cu monoxid de carbon, potrivit Agerpres.

Bărbatul lucra ca zilier la o familie din Flămânzi, iar miercuri a intrat într-un beci pentru a scoate un pahar de ţuică. La scurt timp, acesta a devenit inconştient din cauza gazelor emise de vinul aflat în fierbere depozitat în beci. Proprietara locuinţei a coborât după acesta, însă a fost intoxicată şi ea cu monoxid de carbon.

Un bărbat a murit intoxicat în crama locuinţei plină cu struguri în fermentaţie

La faţa locului au intervenit două echipaje de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, trei ambulanţe, precum şi lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă (SVSU).

Ambele persoane au fost scoase din beci, însă bărbatul nu a mai putut fi salvat, în ciuda manevrelor de resuscitare.

„Echipa de pompieri la Primăria Flămânzi a intervenit. Pe doamna am salvat-o, dar pe dânsul nu”, a declarat Radu Achihăei, care a condus echipa SVSU Flămânzi.