Cristian Boureanu, declaraţii şocante de la bătaia cu ospătarul. „L-am lovit bine până când l-am pus jos..” FOTO

La 10 ore de la scandalul în care a fost implicat Cristian Boureanu la CAELIA, pe plaja milionarilor din Mamaia, fostul politician a rupt tăcerea şi a povestit ce s-a întâmplat. Fostul soţ al Valentinei Pelinel spune că nu a dat el primul cu pumnul.

11 iul. 2016, 12:59
Cristian Boureanu, declaraţii şocante de la bătaia cu ospătarul. „L-am lovit bine până când l-am pus jos..” FOTO

Boureanu, care urmărea împreună cu prietenii săi finala Euro 2016 dintre Portugalia şi Franţa, a avut o altercaţie cu un ospătar, scrie cancan.ro. „Respectivul era sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe, aşa că l-am rugat pe patronul locaţiei respective să-l trimită acasă. Acesta a spus că duce lipsă de personal şi că nu poate. Ospătarul era arogant, vorbea obraznic cu noi, aşa că l-am rugat să se controleze”, a declarat Cristian Boureanu. Fostul politician a mai spus că ospătarul i-a replicat să stea cuminte la masă şi că o să-I aducă mâncarea când o să aiba chef.

Citeşte şi Cristi Boureanu a luat din nou bătaie la mare. Politicianul a fost luat la pumni de un ospătar

„I-am spus din nou să se potolească. În acel moment a ridicat pumnul să mă lovească, însă m-am ferit. A reuşit doar să mă zgârâie. Am ripostat şi l-am lovit bine până când l-am pus jos”, mai spune politicianul.

Potrivit acestuia, lucrurile nu s-au terminat aici. „Ospătarul s-a ridicat nervos şi a lovit un alt bărbat, l-a confundat cu mine. Au intervenit şi alte persoane, printre care şi Adriean Videanu că să-l liniştească, după care scandalagiul a fost evacuat. Patronul şi-a cerut scuze, nu am plătit consumaţia”, a mai spus Cristian Boureanu.

Citeşte şi Fata lui Cristi Boureanu, EXMATRICULATĂ de la un liceu DE FIŢE. Motivele sunt INCREDIBILE

Politicianul nu este la prima ispravă de acest gen. Vara trecută (vedeţi mai multe AICI), el s-a încăierat, tot la Mamaia şi tot cu un ospătar, însă de la LOFT. Politicianul a susţinut atunci că totul a pornit de la un angajat care nu avea ce caută în zona publică a clubului şi care nu se află în „stare de sobrietate”. Potrivit declaraţiei sale, angajatul clubului s-a comportat „neplăcut şi agresiv” cu femeile din grupul său de prieteni şi cu iubita sa, Laura.