Boxerul care a sărutat o jurnalistă, amendat cu 2.500 USD. Pulev trebuie să urmeze cursuri de prevenire a hărţuirii sexuale VIDEO

Kubrat Pulev, boxerul bulgar care a sărutat o jurnalistă în direct, după un meci disputat pe 23 martie, nu mai are voie să lupte în SUA, a fost amendat cu 2.500 de dolari şi trebuie să urmeze cursuri de prevenire a hărţuirii sexuale.

15 mai 2019, 20:25
Boxerul care a sărutat o jurnalistă, amendat cu 2.500 USD. Pulev trebuie să urmeze cursuri de prevenire a hărţuirii sexuale VIDEO

Kubrat Pulev a fost sancţionat de Comisa Sportivă a statului California, care îi va ridica sportivului interdicţia de a boxa în SUA după ce va plăti amenda şi va urma cursurile. Avocaţii bulgarului au afirmat în cadrul audierilor că jurnalista Jennifer Ravalo nu a părut a fi afectată de incident, însă ea a negat în lacrimi acest lucru. Ravaldo a declarat că Pulev a şi apucat-o de fese cu ambele mâini şi că a pus-o într-o situaţie umilitoare.

Boxerul bulgar îşi poate recupera licenţa la 22 iulie, dacă va îndeplini condiţiile. El a fost avertizat că va fi suspendat pe viaţă în cazul unor noi incidente.

Kubrat Pulev (37 de ani) l-a învins, la 23 martie, prin KO, pe românul Bogdan Dinu, într-o gala desfăşurată la Costa Mesa, California. După meci, sportivul a prins-o de faţă şi a sărutat-o pe jurnalista Jennifer Ravalo în timp ce era intervievat de aceasta.