Brad Johnson, actorul celebru din „Melrose Place”, a murit de COVID. Artistul avea 62 de ani

Brad Johnson, actorul devenit celebru datorită rolului din serialul "Melrose Place", a murit din cauza COVID-19. Artistul s-a stins în urmă cu mai multe luni, însă familia îndurerată a făcut publică vestea tristă abia acum.

04 iun. 2022, 10:34

Brad Johnson a murit din cauza COVID-19 pe 18 februarie în oraşul Fort Worth din Texas. Impresarul actorului, Linda McAlister, nu a făcut publică vestea morţii la acel moment, pentru a permite familiei să deplângă trecerea în nefiinţă a actorului.

Actorul, în vârstă de 62 de ani, a lăsat în urmă opt copii, doi băieţi şi şase fete. Era căsătorit de aproape 35 de ani, iar soţia sa a trăit o suferinţă imensă după ce şi-a pierdut bărbatul.

Brad Johnson, actorul celebru din „Melrose Place”, a murit de COVID-19. Fanii sunt în stare de şoc

 

Publicaţia Daily Mail scrie că Brad Johnson care a jucat şi în drama „Always”, în regia lui Steven Spielberg, s-a stins din cauza unei pneumonii post-COVID. Rudele îndoliate au spus că actorul a rămas în amintirea tuturor drept un bărbat care „a trăit viaţa din plin” şi „care a plecat prea devreme” din această lume.

„Chiar dacă a plecat dintre noi prea devreme, și-a trăit viața la maximum și și-a învățat copiii să facă același lucru.

Brad s-a bucurat pe deplin de îmbunătățirea și sporirea oricărui spațiu, într-un mod care a menținut și a respectat frumusețea sa naturală. S-a simțit acasă în aer liber, iar pasiunea sa pentru pământ a evidențiat acest lucru. Pe cât de mult iubea să fie cowboy, să vâneze și să stea la țară, Brad nu a iubit nimic mai mult decât pe familia sa”, a continuat reprezentanta actorului din „Melrose Place”.

Jurnaliştii britanici au amintit că vestea morţii lui Brad Johnson a fost făcută printr-un mesaj publicat pe 30 martie pe Facebook, însă presa internaţională a dedicat articole despre moartea artistului abia acum.

Brad Johnson a murit după COVID-19. Cariera impresionantă a actorului

Actorul american Brad Johnson a avut o carieră de peste trei decenii. A fost creditat cu roluri în 45 de seriale TV și filme, conform IMDb. Cele mai notabile roluri ale sale au fost „Ted Baker” în filmul „Always” (1989), „Rayford Steele” în seria de filme „Left Behind” și Dr. Dominick O’Malley în „Melrose Place”.

Printre alte credite ale sale se numără filmul din 1991, „Flight of the Intruder”, serialul de aventuri din 1997, „Soldier of Fortune, Inc.” și miniseria „Ned Blessing: Povestea vieții și a vremurilor mele”. Înainte de Hollywood, Brad Johnson a lucrat în reclame și publicitate pentru clienți precum Calvin Klein și marca de țigări, Marlboro, potrivit necrologului său.

Actorul s-a ocupat și de rodeo, ceea ce l-a adus în Dallas, Texas, din statul său natal, Arizona. Potrivit presei britanice, Brad Johnson a devenit celebru la mijlocul ’80, după ce a jucat rolul de cowboy în reclamele ţigărilor Marlboro, moment în care a intrat în vizorul lui Steven Spielberg.