Brandul turistic al României, promovat de Eurosport

Autoritatea Naţională pentru Turism (ANT) a încheiat un contract, în valoare de aproape 650.000 de lei, cu Eurosport Television Limited pentru promovarea brandului turistic al României cu prilejul Campionatului European de Raliuri, etapa a 12-a Rally International du Valais, Elveţia.

16 dec. 2013, 20:21
Brandul turistic al României, promovat de Eurosport

Contractul a fost atribuit Eurosport Television LTD, pe 5 noiembrie, şi are o valoare totală de 646.350 de lei (fără TVA), potrivit unui anunţ postat pe site-ul e-licitatie.ro. Potrivit anunţului de atribuire, contractul nu intră sub incidenţa acordului privind contractele de achiziţii publice.

Contractul a fost atribuit prin negociere fără anunţ de participare, întrucât „lucrările/ produsele/ serviciile pot fi furnizate numai de un anumit ofertant, din motive legate de protejarea unor drepturi de exclusivitate”.

Criteriul de atribuire a fost preţul cel mai scăzut, potrivit anunţului de atribuire.

Etapa a 12-a Rallye International du Valais- RIV, Elveţia, s-a desfăşurat în perioada 6-9 noiembrie, potrivit unui anunţ postat pe site-ul turism.gov.ro.

Potrivit documentului respectiv, la etapa a 12-a Rally International du Valais a fost promovat brandul turistic al României.

Grupul Eurosport, cea mai importantă platformă multimedia de sport din Europa, s-a lansat în 1989 şi este deţinut de grupul media francez TF1. În prezent, Eurosport ajunge în 130 de milioane de case din Europa. În limba română, postul Eurosport s-a lansat în 1997. În ianuarie 2005, s-a lansat Eurosport 2, iar în mai 2008 a debutat Eurosport în High Definition.

Citeşte şi România va avea din 2014 un site de promovare a turismului