Branduri renumite cu REDUCERI DE 70% la doar un click distanţă

Pentru că aproape fiecare femeie doreşte să se răsfeţe măcar o dată în viaţă cu o geantă Chanel am găsit pentru cititoarele noastre un site dedicat genţilor şi accesoriilor de lux vintage, unde produsele pot fi achiziţionate cu reduceri de pana la 70%, faţă de preturile de retail.

16 oct. 2014, 13:04
Branduri renumite cu REDUCERI DE 70% la doar un click distanţă

ChicDeals este un magazin online dedicat iubitoarelor de fashion si „Luxury Addict”. Desi este o companie tanara, in spate se afla unul dintre cei ma renumiti distribuitori pe piata de vintage din lume, fiind prezent in peste 15 tari, cu o cifra de afaceri anuala ce depaseste 10 mil de euro.

www.ChicDeals.ro a fost creat din dragoste pentru accesoriile de lux dorite de femeile de pretutindeni, iar scopul site-ului este sa ofere  geantile si accesoriile de lux, mult visate, la preturi considerabil mai mici, decat preturile din magazinele de profil.

Site-ul functioneaza pe baza de campanii saptamanale, menite sa rasfete , prin diversitatea lor, un numar cat mai mare de clienti.  In campaniile www.chicdeals.ro veti regasi branduri renumite ca Chanel, Louis Vuitton, Hermes, Dior, Miu Miu, YSL, Prada etc.

Chic Deals are toleranta ZERO pentru produsele contrafacute, fiecare client putand sa cumpere cu incredere produsele comercializate. Mai mult decat atat site-ul garanteaza returul integral, in cazul in care exista cea mai mica urma de suspiciune, privind originalitatea produselor.