Al doilea bărbat implicat în bătaia din Piaţa Sfatului, din timpul mitingului PSD, a fost identificat de poliţişti

Poliţiştii au reuşit să-l identifice pe bărbatul care s-a făcut nevăzut, după ce s-a luat la bătaie cu un protestatar, duminică, în timpul mitingului PSD din Piaţa Sfatului.

26 mart. 2019, 12:51
Al doilea bărbat implicat în bătaia din Piaţa Sfatului, din timpul mitingului PSD, a fost identificat de poliţişti

Este vorba despre un braşovean în vârstă de 75 de ani, scrie mytex.ro. Deşi celălalt bărbat implicat în incident – care a fost preluat de jandarmi imediat după schimbul de lovituri – nu a depus plângere la Poliţie, cercetările în caz continuă în cadrul unui dosar penal, sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov, subcomisar Alina Maria Ivan.

Citeşte şi Bătaie la mitingul PSD de la Braşov. Un bărbat a fost ridicat de jandarmi VIDEO

Cei doi bărbaţi s-au luat la bătaie, după ce unul dintre ei (cel rămas la faţa locului, care are 76 de ani şi este din Fundata) a strigat lozinci anti-PSD. „Am spus că sunt mincinoşi”, a recunoscut omul.

Bărbaţii au fost despărţiţi de persoanele aflate în zonă, apoi susţinătorul PSD a plecat. Protestatarul, în schimb, a fost dus la dubă de jandarmi, unde le-a povestit versiunea sa.

„La finalul manifestărilor, în jurul orelor 11.20, doi bărbaţi s-au îmbrâncit şi şi-au adresat reciproc injurii. Persoana agresată nu a solicitat îngrijiri medicale de specialitate şi nu doreşte să depună plângere împotriva agresorului. Persoana agresată a fost condusă la autospeciala Jandarmeriei pentru a fi izolată de ceilalţi participanţi la manifestare şi pentru a evita alte eventuale conflicte cu participanţii la protest. După ce s-au asigurat că nu mai este niciun pericol la adresa sa, jandarmii i-au permis să plece”,se menţionează într-un comunicat al Inspectoratului General al Jandarmeriei Române.