BRAVO AI STIL 11 MAI 2019: Provocare uriaşă şi o eliminare şocantă. Reacţia lui Botezatu

BRAVO AI STIL 11 MAI 2019 LIVE VIDEO ONLINE KANAL D: "Nu vreau sa castige acest concurs o fata care are stilist si care este imbracata de altcineva. Vreau sa castige o fata, pe merit”, spune Catalin Botezatu. Aflaţi de pe RomaniaTV.net cine este concurenta care a câştigat gala de sâmbătă.

11 mai 2019, 11:50
BRAVO AI STIL 11 MAI 2019: Provocare uriaşă şi o eliminare şocantă. Reacţia lui Botezatu

BRAVO AI STIL 11 MAI 2019 Monica părăsește competiția, primind doar 1,8% din voturile telespectatorilor.

Nadina și Corina sunt protejate de voturile telespectatorilor.

Fetele fac nominalizări. Monica e propusă spre eliminare de concurente.

Irina are 10 puncte de la jurați, fiind prima. Cristina are doar 3 puncte, fiind ultima. Nadina, Cristina și Monica au fost propuse spre eliminare în timpul săptămânii. Dintre cele trei, Cristina rămâne propusă spre eliminare. Irina și Raluca au imunitate.

BRAVO AI STIL 11 MAI 2019 LIVE VIDEO ONLINE KANAL D: In Gala “Bravo, ai stil!”, difuzata SAMBATA seara, la ora 23:00, aspirantele la titlul de cea mai stilata femeie din Romania vor avea de infruntat o provocare de zile mari din partea juratilor, tema propusa de acestia punandu-le in dificultate pe concurnete. “Summer party”, acesta este conceptul propus in Gala din aceasta seara, iar tinerele trebuie sa ii impresioneze stylistic, atat pe jurati, cat si pe cei din fata micilor ecrane.

Dupa momentul artistic al Cristina P, una dintre concurente, Maurice Munteanu se declara dezamagit si le reaminteste tuturor, momentele puse in scena de Silvia Popescu, castigatoare a doua sezoane “Bravo, ai stil!”.

“La multe dintre voi, lipseste cu desavarsire aceasta creativitate, care poate duce un moment intr-un punct sau nu. O cunoasteti pe Silvia care a castigat de doua ori aceasta competitie, nici nu dansa, nici nu canta; dar facea momente, care nu implicau nici cantec, nici dans. De multe ori, intra singura pe porti si ramaneai masca”, spune Maurice Munteanu.

Catalin Botezatu, mesaj transant pentru toate concurentele „Bravo, ai stil!” : „Nu vreau sa castige acest concurs o fata care are stilist!”

In editia din aceasta seara a show-ului „Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 23:00, la Kanal D, Catalin Botezatu le transmite un mesaj transant aspirantelor la titlul de Cea mai stilata femeie din Romania. Banuind faptul ca unele dintre concurente ar apela la sfaturile si indicatiile anumitor stilisti, juratul reactioneaza. Acesta le avertizeaza pe tinere si isi explica parerea cu privire la viitoarea castigatoare a acestui sezon „Bravo, ai stil!”.