BRAVO AI STIL 16 MARTIE 2019. Eliminare neaşteptată în gala de sâmbătă după ce Botezatu şi-a ieşit din minţi

BRAVO AI STIL 16 MARTIE 2019. Gala eliminatorie a show-ului, difuzată sâmbătă seară, la oră 23:00, la Kanal D – vine cu o serie de provocări pentru aspirantele la titlul de cea mai stilată femeie din România. Jurații sunt din ce în ce mai exigenți cu tinerele aflate în competiția stilistică, propunerile săptămânale, din fiecare Gală, le pune în încurcătură pe unele dintre acestea.

16 mart. 2019, 14:17
BRAVO AI STIL 16 MARTIE 2019. Eliminare neaşteptată în gala de sâmbătă după ce Botezatu şi-a ieşit din minţi

Update: În urma notelor primite sâmbătă, Valeria s-a clasat pe primul loc, iar pe ultimul Cristina, care avea protecție. Andreea, Raluca, Alexandra și Irina au ajuns în fața jurațiilor, trecând prin emoțiile eliminării. Prima concurentă salvată a fost Irina. Datorită stelelor obținute în această săptămână, Raluca a fost la rândul ei salvată.

„În această seară, concurenta care părăsește competiția este Andreea, doar 4 la sută. Îmi pare tare rău, Andreea. Îți doresc mult succes în continuare”, a spus Ilinca Vandici.

BRAVO AI STIL 16 MARTIE 2019. În Gala de sâmbără seară, Corina îi șochează pe jurați cu afirmațiile și reproșurile cu privire la modul în care este comentat și notat momentul pus în scenă de aceasta. Conflictul ia amploare, Raluca Bădulescu fiind primul jurat care o pune la punct pe Corina.

„Ce vrea să însemne obervatia asta, Corina? Te-am auzit mai devreme ce ai bombănit. Măi Corina, uite care este treaba: tu nu ești Dumnezeul modei (…) De ce să mă obligi pe mine să îmi placă ceea ce faci tu?”, spune, enervată, Raluca.

Cătălin Botezatu intervine rapid în discuția aprinsă între concurentă și Raluca Bădulescu, rugând-o insistent pe Corina să părăsească platoul.

„Domnișoară, afară! Nu ai voie să te adresezi unui jurat în felul asta! Ne-ai insultat inteligența cu acest moment penibil, drept pentru care te rog să părăsești platoul (…) Ieși afară din studio!”, spune Cătălin Botezatu.

Ce i-a scos din minți pe jurați în ceea ce privește atitudinea Corinei și cum s-a soluționat problemă veți putea află urmărind Gala eliminatorie de mâine seară a show-ului „Bravo, ai stil!”, difuzată la oră 23:00 la Kanal D!