BRAVO AI STIL 2017: Apariţie exotică la gala din 2 decembrie. Cine a atras toate privirie cu un dans din buric. Eliminată a fost…

Naba este probabil una dintre cele mai exotice aparitii ale acestui sezon "Bravo, ai stil!". >Clasamentul fanilor le-a aratat fruntase in top trei, in ordine crescatoare, pe Emiliana, cu 20,5%, Bianca, cu 20,8% si Iuliana, cu 32,6%.

02 dec. 2017, 11:29

BRAVO AI STIL 2017 UPDATE:  Mai sunt doar cateva saptamani pana la marea finala care isi va desemna castigatoarea celui de-al treilea sezon al show-ului „Bravo, ai stil!”.

Din pacate, aseara Naba a fost eliminata din competitie, ca urmare a numarului mic de voturi primit din partea fanilor ei.

La duel, alaturi de Naba s-a aflat si Anca, dar a fost salvata de votul publicului. Pe primul loc in topul juratilor s-a clasat Emiliana, cu 20 de puncte, fiind urmata de Iuliana, cu 19 puncte, si de Bianca, cu 12 puncte. Cele trei puncte bonus oferite de catre brigada sexi a emisiunii, dar si un cec in valoare de 2.000 de lei au mers catre Emiliana.

Clasamentul fanilor le-a aratat fruntase in top trei, in ordine crescatoare, pe Emiliana, cu 20,5%, Bianca, cu 20,8% si Iuliana, cu 32,6%.

Anca a fost votata de cei din fata micilor ecrane in proportie de 13,4% , iar Naba de doar 6,2%.


BRAVO AI STIL 2017. Emiliana a avut o aparitie spectaculoasa in aceasta Gala.

A profitat de tema Galei si a facut un adevarat spectacol, „serband” anul nou chinezesc alaturi de baietii din Brigada Sexy. Nu doar numarul concurentei a fost pe masura asteptarilor ci si tinuta.

Emiliana a primit numai laude din partea juratilor:

„Momentul tau mi-a placut la nebunie! Si tinuta.. draga, sclipesti! Vrei sa spun mai mult de atat?”, a spus Raluca Badulescu.

„Imi place la nebunie accesoriul de pe cap! Imi place tinuta foarte mult, mi-as fi dorit sa nu fii atat de statica!”, a spus Maurice Munteanu.

„Caut ceva rau de spus. Ce crezi? Nu gasesc! Felicitari!”, a fost de parere si Razvan Ciobanu.


BRAVO AI STIL 2017. Atitudinea ei, stilul nonconformist si, nu in ultimul rand, felul in care arata au atras de partea ei foarte multi fani.

Naba stie ca are o serie de atuuri fizice care nu pot fi trecute cu vederea, motiv pentru care nu se sfieste sa isi etaleze corpul ori de cate ori are ocazia.

Intr-una dintre cele mai recente postari de pe contul ei oficial de Instagram ea s-a afisat purtand in partea de sus doar un sutien, ce ii punea bine in valoare bustul imens.

Alex Velea, dans din buric la „Bravo, ai stil!” Cantaretul isi etaleaza talentul in cadrul galei

In Gala din aceasta seara a emisiunii „Bravo, ai stil!”, difuzata incepand cu ora 22:00, la Kanal D, „brigada sexy” formata din Victor Slav, Bogdan Vladau si Alex Velea vor avea parte de o provocare inedita din partea Ilincai Vandici.

Sub egida jocului „Am sau n-am”, Ilinca Vandici lanseaza intrebarea „Am/ n-am dansat din buric?” catre cei trei barbati.

Alex Velea nu numai ca a recunoscut ca a dansat din buric, dar vedeta ofera si o demonstratie, chiar sub ochii „pofticiosi” ai concurentelor. La finalul reprezentatiei, cantaretul este aplaudat la scena deschisa pentru abilitatile lui artistice nebanuite.

„Am dansat din trup ca sarpele”, spune acesta.

Alex Velea este un familist convins si din fiecare imagine sau filmulet se vede cat de mult isi iubeste copii si pe frumoasa Antonia.

Prezent la filmarile pentru Gala ce tocmai a trecut, Alex Velea a venit insotit de fiul lui cel mare, Dominic, dar si de frumoasa lui partenera de viata, Antonia care a fost atractia celor prezenti in platoul „Bravo, ai stil!”. Daca Alex este deja o prezenta incendiara in emisiune si toate concurentele roiesc in jurul lui, iata ca si Antonia, la randul ei, face furori oriunde s-ar duce si acesta este un lucru bine stiut.

 Iuliana, una dintre cele mai apreciate concurente de la „Bravo, ai stil!” a reusit sa faca un selfie cu indragita cantareata si sa-l publice pe contul ei de Instagram. Mandra si de faptul ca a reusit sa fie prima in gratiile juratilor, tanara si-a revarsat fericirea tot pe contul de socializare.