BRAVO AI STIL 2017: Avertismentul lui Maurice pentru concurente. Cine părăseşte competiţia

BRAVO AI STIL 2017:  In Gala din aceasta seara a show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 22:00, la Kanal D, Maurice Munteanu se declara nemultumit de letargia care planeaza in platoul emisiunii.

20 mai 2017, 17:15
BRAVO AI STIL 2017: Avertismentul lui Maurice pentru concurente. Cine părăseşte competiţia

În Gala „Bravo, ai stil!” de sambata seara, dupa un proces riguros, 6 fete au obtinut statutul de concurente cu drepturi depline si s-au alaturat celor 5, aflate deja in competitie.

Otilia, Mihaela, Stefania, Sofia, Bianca si Irina si-au castigat locul in show-ul „Bravo, ai stil!”, devenind adversari seriosi pentru celelalte fete, in lupta pentru titlul de Cea mai stilata femeie din Romania.

Din pacate, pentru cinci concurente, competitia s-a oprit in Gala de aseara „Bravo, ai stil!”, juratii nefiind impresionati de propunerile lor vestimentare. Alexandra, Miruna, Nicoleta, Claudia, Georgiana au parasit platoul.


BRAVO AI STIL 2017: Pentru a inviora atmosfera, Maurice recurge la metode ingenioase pentru a rezolva aceasta problema.

Prima vizata este una dintre concurentele din “garda veche”, Adela, iar solutia gasita pentru starea de plictiseala a concurentei este gasita imediat.

“Adela nu cred ca este relaxata, s-ar putea sa fie vag plictisita. In consecinta, va trebui sa facem practic ceva pentru adin concurenta aceasta plictiseala. Pun pariu ca vom reusi”, a sunat discursul amenintator al juratului de la “Bravo, ai stil!”.

BRAVO AI STIL 2017: „Cand eram mica, aveam o papusa. Semeni cu ea. Era jumatate cheala si avea rochia putin rupta!” Iulia Albu comparatie inedita cand a vazut-o pe Georgiana!

Desi tinuta nu a fost una extrem de buna din cauza unor elemente mopsice cum ar fi perechea de jeans, Georgiana i-a cucerit pe jurati cu zambetul si atitudinea de care a adat dovada chiar daca nu i-au spus un verdict clar.

Problema majora a lui Maurice si a Iuliei au fost jeans-ii Georgianei si au rugat-o pe posibila concurenta sa nu ii mai poarte niciodata cel putin in cadrul competitiei daca va fi aleasa. Tot Iulia a comparat-o pe posibila concurenta cu o fosta papusa de-a ei cu capul chel intr-o parte si cu rochita rupta. Cu toate acestea, fashion editorul a apreciat tonusul concurentei si felul cum zambeste.