BRAVO AI STIL 2017: Gală cu scandal sâmbătă: „Pe cap ai o decoraţiune ieftină de Crăciun, trec cu vederea capotul de casă”

BRAVO AI STIL 2017: Sofia, luata la misto de Bianca:”Craiasa zapezii la piscina, nu stiu…doar sa fi inceput o zapada artificiala, sa isi gaseasca si ea locul. Doar penele o tineau la suprafata ca si colac de salvare. A venit imbracata fix cum stau eu in casa!”

03 iun. 2017, 19:25

BRAVO AI STIL 2017: Coroana purtata pe cap de Sofia a costat 800 de euro, insa Iulia Albu a facut-o decoratiune de Craciun ieftina, iar Razvan Ciobanu nu s-a putut abtine si i-a zis cncurentei ca: „Imi joaca luminitele alea in ochi incat o sa trec cu vederea uratenia capotului de casa. Nici costumul de baie nu e o piesa senzationala”/”Nu, nu, nu, e totul lux”, a fost ironic si Maurice Munteanu

Sofia s-a pozitionat in regina dupa cum a observat Maurice Munteanu tinand cont de vestimentatie, insa nu prea a avut deloc noroc atunci cand juratii i-au luat piesele vestimentare la puricat.

Faptul ca a purtat un halat de interior cu pene la piscina, iar costumul de baie cu pietre pe chilot si accesoriul din cap, respectiv coroana pe care concurenta spune ca a dat 800 de euro, i-a determinat pe jurati sa ii dea note destul de mici si sa nu fie deloc impresionati de tinuta Sofiei:”Este ceva foarte ieftin facut pe niste sarme. Arati ridicol. Nu stiu cum de nu iti dai seama. Asta a facut Sofia pentru aceasta Gala? O decoratiune de Craciun si un halat?”

Razvan Ciobanu, neiertator la „Bravo, ai stil!”! Juratul a fost infuriat de concurenta Bianca: ”Blana, nimic, nada, zero!”

 Tema din acest weekend a Galei „Bravo, ai stil!”, „Party la piscina „, le pune in mare dificultate pe unele concurente. Iar juratii nu ezita sa le puna la colt tinutele neinspirate.

„Blana, nimic, nada, zero! As dori sa stiu de ce esti aici. Dar n-ai sa-mi raspunzi. Formuleaza-mi un raspuns scurt!”, i se adreseaza Ravan Ciobanu Biancai.

„Eu chiar mi-am dorit sa sa fiu aici si sa arat ce pot!”, ii raspunde tanara.