BRAVO AI STIL 2017: Lacrimi, nervi şi certuri între juraţi. Cine a fost eliminată sâmbătă

BRAVO AI STIL 2017: Emisiunea „Bravo, ai stil!” este un format international de succes (format original: My Style Rocks). Concurentele evolueaza in fata unui juriu competent si a telespectatorilor pentru a demonstra ca au atitudinea si stilul necesare pentru a castiga marele premiu – 100.000 de lei si o colaborare ce le poate aduce succesul in televiziune.

22 apr. 2017, 17:57
BRAVO AI STIL 2017: Lacrimi, nervi şi certuri între juraţi. Cine a fost eliminată sâmbătă

BRAVO AI STIL 2017 update: Cristina a părăsit competiţia!

BRAVO AI STIL 2017: Iulia Albu si-a pus in cap toti juratii cand a criticat-o pe Marisa: „Cand a intrat, am crezut ca e un clovn la o petrecere. Nu ai facut niciun styling, Doamne Dumnezeule, care este efortul tau?” Marisa i-a explicat pas cu pas cum si-a facut tinuta: Tu nu apreciezi niciodata CREATIVITATEA. Nu lasi alte persoane sa aiba propria creativitate!” Cele doua s-au duelat aprig: „Te-as chema la ziua fiicei mele”/ Nu as veni!”/ „Doar nu crezi ca acolo intra oricine!” Raluca Badulescu s-a luat GRAV de Iulia Albu: „Nu ii poti vorbi asa, e sub demnitatea umana!” 

BRAVO AI STIL 2017: Neglije-ul sexy al Ioanei prin care ii se vedeau SFARCURILE nu i-a impresionat pe jurati: „Imi vine sa ma ridic la tine si sa te fac ghemotoc. Cum sa iti trantesti o trancana de sanda?”/ „Ma omoara sandalele si geanta. Mi-au distrus orice FANTEZIE!’? Parca ai fi iesit din tura dupa o petrecere a BURLACILOR!” Cum arata accesoriile care i-au stricat tinuta concurentei si care i-a adus numai note MICI! 

BRAVO AI STIL 2017: Denisa o persifleaza pe Marisa si ii spune ca ARE BURTA! Razboiul intre cele doua se incinge din nou: „Cand nu are de cine sa se ia, ma gaseste pe mine!”/ „Iti recomand eu cateva exercitii, de aia eu ARAT ATAT DE BINE” Maurice Munteanu ii ia apararea Marisei: „Terminati cu abdomenul definit, e semn de topenie!” Cum a REACTIONAT Marisa dupa tirada rivalei sale.

BRAVO AI STIL 2017: Petronela, cu LACRIMI pe obraz: „Am primit un mesaj urat din partea familiei!” Cum si-a motivat concurenta reactia si ce a suparat-o atat de tare: „Am ceva pe suflet!