BRAVO AI STIL 2017: Nimeni nu se aştepta la această eliminare în gala de sâmbătă. Cine sunt finalistele acestui sezon

BRAVO AI STIL 2017: Cei trei crai canta o piesa celebra "Andre", Ilinca Vandici face acrobatii in rochie de seara iar concurentele ne dezvaluie cele mai sexy aparitii de pana acum

09 dec. 2017, 20:27
BRAVO AI STIL 2017: Nimeni nu se aştepta la această eliminare în gala de sâmbătă. Cine sunt finalistele acestui sezon

BRAVO AI STIL 2017: Sâmbătă a fost penultima gala a sezonului.

BRAVO, AI STIL! Concurenta ELIMINATĂ sâmbătă, 9 decembrie. Anca a părăsit, în cele din urmă, competiţia. „Din păcate, drumul tău se încheie aici. Îţi mulţumim pentru că te-am cunoscut. Anca părăseşte în aplauzele voastre competiţia”, a spus Ilinca Vandici, care le-a felicitat pe cele patru finaliste.

 

BRAVO, AI STIL! Concurenta ELIMINATĂ sâmbătă, 9 decembrie. Bianca a fost prima concurentă care a defilat în semifinala sezonului trei. În ton cu tema Galei, „Aripi de înger”, Bianca a defilat într-o ținută mulată, accesorizată cu o pereche uriașă de aripi albe. Concurenta a prezentat o acrobație cu ajutorul unei instalații compusă din mai multe cercuri concentrice. Evoluția sa a fost apreciată de către jurați.

BRAVO, AI STIL! Concurenta ELIMINATĂ sâmbătă, 9 decembrie. Emiliana a încercat să între în rolul unui Cupidon cu un costum improvizat dintr-un body comercial, săbii pentru copii și vopsea argintie de mașină. Alina nu a pregătit un număr special, bazându-se doar pe ținută. De menţionat că ţinuta Iulianei a fost extrem de apreciată, ea fiind şi singura protejată în gala de sâmbătă.

 BRAVO, AI STIL! Concurenta ELIMINATĂ sâmbătă, 9 decembrie. „Tragem linie şi socotim”, a spus Ilinca Vandici. „Poate este unul dintre cele mai dificile momente”, a zis prezentatoarea. Au urmat nominalizările concurentelor, la un pas de eliminare aflându-se Alina şi Anca. 

La polul opus am regasit-o pe Anca deja obisnuita cu note mici in editiile BRAVO AI STIL de la final de saptamana. Clasament final al juriului: 1. Iuliana – 21 puncte (3 puncte venite din partea invitatilor permanenti), 2. Emiliana si Bianca, fiecare cu cate 13 puncte, 3 Alina – 9 puncte si 4. Anca – 7 puncte. In aceste conditii, Anca a intrat din nou in cursa pentru eliminare.

Au urmat nominalizarile facute de celelalte patru concurente. Singura protejata a fost Iuliana care a obtinut cele mai multe stelute de-a lungul emisiunilor desfasurate de-a lungul saptamanii. Bianca a nominalizat-o pe Alina, Alina a pronuntat numele Emilianei, Emiliana i-a dat un vot negativ Alinei in timp ce Iuliana a nominalizat-o pe Bianca,

Cu doua nominalizari primite din partea colegelor de competitie, Alina a intra si ea in cursa de eliminare, intr-un duel cu Anca.

Hotarator a fost insa clasamentul oferit de optiunile telespectatorilor: 1. Iuliana 25,9%, 2.Bianca 24,3%, 3.Emiliana 22,8%, 4.Alina 14,9%, 5. Anca 12,1 %. In urma voturilor publicului, Anca a parasit show-ul BRAVO AI STIL in faza semifinalelor.

FINALISTE BRAVO, AI STIL! Concurenta ELIMINATĂ sâmbătă, 9 decembrie. În această săptămână, în preferinţele telespectatorilor, pe primul loc s-a clasat Iuliana, urmată de Bianca şi Emiliana. Cele două fete nominalizate pentru a părăsi competiţia, Alina şi Anca, nu s-au aflat printre primele trei locuri în preferinţele telespectatorilor. 

Astfel, cu doar o săptămână înainte de marea finală, Anca a pierdut șansa de a câștiga titlul de Cea mai stilată femeie din România.

GALA BRAVO AI STIL 9 DECEMBRIE 2017. Gala de senzatie a emisiunii „Bravo ai Stil” la Kanal D. Sambata, 9 decembrie 2017, vedem semifinala celui de-al 3-lea sezon „Bravo ai Stil”, practic eliminarea de astazi fiind cu u pas inainte de marea finala. Dupa miezul noptii aflam impreuna cine este concurenta eliminata in semifinala „Bravo ai Stil”. Imagini din emisiune vedeti mai jos. 

GALA BRAVO AI STIL 9 DECEMBRIE 2017. Pana atunci, sa aflam cateva spicuiri din editia de sambata seara. Penultima gala a sezonului are o tema celebra si asteptata atat de concurente, cat si de publicul telespectator: „Aripi de Inger”. Dupa gala de astazi vom afla cine sunt finalistele acestui sezon „Bravo, ai stil!”.

GALA BRAVO AI STIL 9 DECEMBRIE 2017. Astazi, in Gala „Bravo, ai stil!” vedem, printre altele, cum cei trei crai din Brigada Sexy canta o piesa celebra „Andre”. De asemenea, o vedem pe Ilinca Vandici cum face acrobatii in rochie de seara, insa cele mai asteptate momente sunt ale fetelor. Concurentele ne vor dezvalui cele mai sexy aparitii de pana acum, defiland in aripi de inger.

Iuliana prinsa in flagrant de catre Maurice:”Copiezi tinute unu la unu si ai spus ca NU! Nu stiti ce sa le cereti stilistilor. Ii platiti degeaba. Stilistul trebuie sa stilizeze, sa schimb dramatic tinuta” Concurenta a avut si o explicatie! Concurenta a inceput sa planga la sfarsitul jurizarii

 

Iuliana a fost certata crunt de Maurice pentru look-ul copiat, nefiind prima data cand face acest lucru.

Toti juratii, inclusiv Giani Kirita au fost de acord ca tinuta Iulianei este foarte buna si asta chiar daca de cateva ori stilistii sau stilistul care i-a propus un look a fost intru totul copiat de pe podium. Acest fapt i-a fost reprosat de pcatre Maurice Munteanu concurentei care a recunoscut ca in trecut a procedat intocmai, insa a renuntat la Ionut, cel care se ocupa de styling-ul ei tocmai din acest motiv.

Astfel, Iuliana a trecut prin furcile caudine, insa a luat steluta. „Eu sunt frustrata. Eu nu stiam ca trebuie sa ma sui pe mese sau sa ma bag sub fuste.”

„Crezi ca e vorba despre cine e mai frumoasa? Te frustreaza ca Emiliana da mai bine la public?” a intrebat-o Iulia.

„Voi sunteti tipologii diferite. De unde ti-a itnrat ideea in cap ca tu nu poti face anumite lucruri. Toate aveti ceva de aratat. Let it be…” a spus si Maurice concurentei.

Se anunta furtuna intre Marisa si Adela, concurentele din sezonul II „Bravo, ai stil!”? Barbatul despre care s-a vehiculat ca ar fi iubitul Adelei, fotografiat cu mana MULT PREA SUS pe piciorul Marisei.

Alexandru Raicu a fost in public la finala sezonului II din „Bravo, ai stil!” pentru a o sustine pe Adela, insa cei doi nu au comentat niciodata despre ceea ce ar putea exista intre ei.

Prezenti amandoi la Gala Elle Style Awards 2017, Alexandru Raicu si Marisa, castigatoarea sezonului II din „Bravo, ai stil!” au ales sa faca o poza incitanta impreuna. Imediat, una dintre fanele Marisei a intrebat „Si Adela ce parerea are????”, cu directie la nenumaratele zvonuri despre o relatie intre designer si Adela Tecuceanu, una dintre finalistele „Bravo, ai stil!”, actualmente reporter pentru site-ul de fashion verdict.ro.

„Intre mine si Adela exista o foarte frumoasa relatie, o interactiune umana…”, a marturisit Alexandru Raicu in urma cu cateva luni, cand a fost intrebat despre relatia lui cu Adela.  Designerul a pastrat misterul si nu a dezvaluit alte detalii.