BRAVO AI STIL 2017: O nouă eliminare neaşteptată în gala de sâmbătă, 25 noiembrie

BRAVO AI STIL, 25 NOIEMBRIE 2017. Show total in gala de sambata, 25 noiembrie, a emisiunii „Bravo ai Stil”! O concurenta va parasi, dupa miezul noptii, concursul de stil, insa vor ramane cele mai talentate si stilate fete, in conditiile in care finala „Bravo ai Stil” se apropie. Dupa miezul noptii vom actualiza stirea cu clasament si foto si tot atunci vom afla ce concurenta va parasi competitia de la Kanal D.

25 nov. 2017, 19:08
BRAVO AI STIL 2017: O nouă eliminare neaşteptată în gala de sâmbătă, 25 noiembrie

BRAVO AI STIL, 25 NOIEMBRIE 2017. Show total in gala de sambata, 25 noiembrie, a emisiunii „Bravo ai Stil”! Spre surpriza tuturor, una dintre cele mai indragite concurente a parasit competitia. Este vorba despre Ramona, care saptamana aceasta nu a mai avut sustinere publicului telespectator.

 

Mai sunt trei saptamani pana la marea finala si, iata, competitia aduce surprize nebanuite pentru concurente. Desi nici nu se gandea ca ar putea pleca acasa, Ramona a iesit din concurs. Asta dupa ce a fost la baraj cu Anca si Bianca, insa Bianca a fost salvata de public. Au ramas Anca si Ramona, insa Anca a declarat inca inainte sa fie afisat rezultatul votului ca nu va parasi competitia, pentru ca va primi multe voturi din strainatate. Si nu a plecat.

Asadar Ramona, Anca si Bianca au intrat in cursa de eliminare, insa Bianca a fost salvata de public, la fel si Anca. In cele din urma, Ramona este concurenta care pleaca acasa. Toti au ramas socati cand au vazut rezultatul, iar Ramona a izbucnit in plans.

„Ramona a cules ce a semanat”, a spus Razvan. Concurentele si-au luat la revedere de la Ramona in lacrimi.

„Puteam sa jur ca va pleca totusi Anca, nu-mi vine sa cred. Asta inseamna Bravo ai Stil si voturile telespectatorilor”, a spus Ramona Badulescu.

„Eu nu cred ca Bianca este pe primul loc. Mi-as fi dorit sa iasa, cred ca se voteaza singura” a marturisit Maurice la sfarsit.

 

GALA BRAVO AI STIL, UPDATE ORA 00.20: Primele trei concurente clasate in preferintele telespectatorilor: pe 3 in premiera in cele trei sezoane sunt doua concurente la egalitate Iuliana si Emiliana; pe locul 2 este Naba; pe locul 1 s-a clasat Bianca.

GALA BRAVO AI STIL, UPDATE ORA 00.14: Iata clasamentul juriului, inainte de nominalizari: Locul 1 Iuliana pe 2 – Naba, pe 3 – Alina, pe 4 – Emiliana, pe 5 Anca, iar pe ultimele doua pozitii sunt Bianca si Ramona.


BRAVO AI STIL, 25 NOIEMBRIE 2017. Astazi, in GALA „Bravo, ai stil!” vom vedea cum Alex Veleava face flotari cu Ilinca Vandici in spate, dar si cat de talentati sunt Slav si Vladau la muzica. Cei doi vor fredona impreuna refrene celebre, asadar va asteapta imagini inedite in aceasta editie a galei „Bravo ai Stil”.

BRAVO AI STIL, 25 NOIEMBRIE 2017. Tot astazi vom vedea si imagini adorabile cu Alex Velea si fiul lui si al Antoniei, Dominic, in premiera la „Bravo, ai stil!”. Surpriza vinecand simpaticul pusti a fost intrebat de tatal sau de cine ii place cel mai mult: de el sau de Antonia!

BRAVO AI STIL, 25 NOIEMBRIE 2017. Dominic si-a insotit tatal la filmarile pentru Gala „Bravo, ai stil!” si a fost atractia celor din jur.

Vizibil topit dupa fiul sau cel mare, Alex l-a intrebat pe Dominic pe care il tinea in brate si il alinta daca ii place sa se uite la televizor la el sau la superba lui mama, Antonia, insa pustiul s-a fastacit si nu a raspuns, lasandu-l pe cantaret sa profite de moment si sa spuna ca de el ii place cel mai mult.

Pe toata durata filmarii testimonialului, Dominic s-a jucat cu un balon cu heliu caruia i-a si dat drumul la un moment dat prin platou. Alex a ras si a facut glume cu pustiul care s-a distrat copios alaturi de tatal lui.

O noua gala eliminatorie cu surprize neasteptate si o tema interesanta, in aceasta seara are loc a 13 a Gala Bravo ai stil a sezonului 3, suntem in cea de-a 13 a saptamana, iar astazi pe concurente le pandeste pericolul eliminarii. In aceasta seara 8 concurente ce vor defila in aceasta seara in fata telespectatorilor, iar daca au stil sau nu, ramane sa aflam chiar din partea juratilor. Nu pierdeti a 13 a Gala eliminatorie din noul sezon, se anunta o Gala incendiara, cu tinute iesite din comun si machiaj extravagant.

Asadar, in aceasta seara de Sambata concurentele vor defila in speranta ca vor obtine cel mai bun punctaj”, vom avea parte de niste defilari cu stil si cateva intamplari surprinzatoare, continuam sa vedem defilari interesante in cel de-al 3 lea sezon Bravo ai stil. Cele 7 concurente, sunt in pericol de eliminare in aceasta seara. Desigur, nici in aceasta seara de Gala nu vor lipsi cei trei barbati, Victor Slav, Bogdan Vladau si Jorge, cei care au posibilitatea de a shimba clasamentul final cu ajutorul punctelor bonus oferite concurentelor de la ”Bravo, ai stil!”. Emiliana, una dintre aspirantele la titlul de Cea mai stilata femeie din Romania, este din ce in ce mai increzatoare in fortele proprii si, din momentul in care a inceput sa concureze singura in emisiune, tot mai vocala si isi apara cu dintii outfiturile propuse. In aceasta seara una dintre concurentele „Bravo, ai stil!” isi va lua adio de la competitia care i-ar putea schimba radical viata. Nu pierdeti in aceasta seara de la 22:00, un show plin de pasiune si stil. Aflati in a 13 a Gala Bravo ai stil cine paraseste cometitia, revolutia stilului continua in cel mai asteptat sezon.