BRAVO AI STIL 2017: Scandal în gala de sâmbătă, „eliminarea” care a luat pe toată lumea prin surprindere

Emisiunea „Bravo, ai stil!” este un format international de succes (format original: My Style Rocks). Concurentele evolueaza in fata unui juriu competent si a telespectatorilor pentru a demonstra ca au atitudinea si stilul necesare pentru a castiga marele premiu – 100.000 de lei si o colaborare ce le poate aduce succesul in televiziune.

01 apr. 2017, 17:02
BRAVO AI STIL 2017: Scandal în gala de sâmbătă, „eliminarea” care a luat pe toată lumea prin surprindere

BRAVO AI STIL 2017: In urma nominalizarilor si a punctelor acumulate concurentele care au fost propuse pentru eliminare in aceasta Gala au fost Laura si Petronela. 

Deoarece a fost 1 Aprilie, niciuna nu a fost eliminata.

BRAVO AI STIL 2017: SOC si si groaza in Gala „Bravo, ai stil!” Sâmbără se anunta cea mai tensionata editie „Bravo ai stil” de pana acum!  Silvia hotaraste sa paraseasca nervoasa competitia sub ochii sotului extrem de uimit de ce se intampla. Juratii, calificativ uluitor pentru o concurenta dupa ce au constatat ca MINTE SI e IPOCRITA!

In cea de-a zecea Gala a show-ului “Bravo, ai stil!”, Silvia, una dintre concurente, dupa momentul defilarii pe scena, ii uimeste pe jurati si pe Ilinca Vandici, spunandu-le foarte serioasa ca paraseste emisiunea. 

“Ilinca, eu nu mai pot face asta! Nu ma regasesc in acest show si nu imi mai doresc sa fac parte din aceasta emisiune”, spune Silvia in timp ce chiar paraseste platoul emisiunii. 

Aflata intr-o mica vacanta la Barcelona, Andreea a profitat de ocazie pentru a le arata fanilor ei de pe Instagram prin ce locuri frumoase umbla.

BRAVO AI STIL 2017: Finalista primului sezon „Bravo, ai stil!” a postat mai multe imagini superbe din orasul spaniol, aratand ca stie sa profite la maxim de fiecare secunda cu zambetul pe buze.

Poza care a impresionat cel mai mult a fost cea in care sta alaturi de partenerul ei. „Eat, pray, love”, a scris Andreea in descrierea imaginii, care a strans intr-un timp foarte scurt peste 3.000 de aprecieri.

BRAVO AI STIL 2017: Larisa, una dintre finalistele primului sezon „Bravo, ai stil!”, care a terminat competitia pe locul 4, a facut un anunt care i-a luat prin surprindere pe fani. 

Recent ea a postat pe contul ei de Instagram o fotografie in care apare alaturi de iubitul ei. Ce atrage atentia sunt tag-urile pe care le-a pus ea in descrierea imaginii.

Larisa lasa sa se inteleaga ca a fost ceruta in casatorie, simtindu-se mandra alaturi de logodnicul ei si nerabdatoare sa ii poarte numele!