BRAVO AI STIL 2017: Scandal la emisiunea de sâmbătă. Cine este eliminata GALEI BRAVO, AI STIL!

BRAVO AI STIL 2017: Denisa, SUSTINUTA in competitia „Bravo, ai stil!” de unul din cei mai in voga trendsetteri din Romania dupa ce designerul Razvan Ciobanu si Raluca Badulescu i-au zis ca poarta o rochia de baba si ar trebui sa o arunce in soba pe foc!

13 mai 2017, 10:26
BRAVO AI STIL 2017: Scandal la emisiunea de sâmbătă. Cine este eliminata GALEI BRAVO, AI STIL!

BRAVO AI STIL 2017: Adelina a fost eliminată din concurs!

BRAVO AI STIL 2017: Denisa a venit in editia de vineria show-ului „Bravo, ai stil!” cu o rochita retro care a starnit numeroase polemici in platou.

Concurenta a avut doar doi sustinatori in ce priveste styling-ul pe care l-a facut, iar ceilalti jurati au apreciat ca tinuta ei este babeasca. Dupa acest episod, una din tinerele pasionate de fashion din Romania si totodata sora geamana a Iuliei Morosanu, Irina, i-a luat apararea tinerei si a posta si o poza pe o retea de socializare cu tinuta in dreptul careia a lasat un comentariu plin de subanteles:”Stil. Atat. Bravo, Denisa! „curateniadeprimavara” din nou pe micile ecrane 

BRAVO AI STIL 2017: Iulia a publicat o poza cu ea intr-o ipostaza artistica care ii scotea in evidenta burtica proeminenta.

Acoperita doar de un prosop pe umeri, Iulia si-a aratat burtica in toata splendoarea ei. Unghiurile din care a fost facuta fotografia nu permiteau sa dezvaluie mai mult desi fosta concurenta nu mai purta nimic. Intrebata de un admirator daca stie ce este, Iulia a raspuns fara a ezita ca va aduce pe lume o fetita. Iata cea mai frumoasa imagine cu Iulia si burtica ei de gravida!

 

BRAVO AI STIL 2017: Silvia vrea sa arate impecabil inainte de nunta si nu a stat pe ganduri atunci cand a vrut sa faca cateva imbunatatiri in ce priveste aspectul ei fizic.

Fosta concurenta „Bravo, ai stil!” isi doreste ca la nunta sa aiba o silueta de vis, asa ca merge la sala pentru a avea un corp tonifiat si pentru ca rochia de mireasa sa ii vina perfect. Dupa sala, tanara a dat o fuga si la medicul dentist pentru a-si albi dintii si apoi s-a intalnit cu cele mai bune prietene din competie pentru a petrece o noapte de pomina in club la petrecerea burlacitelor. Iata cateva imagini cu viitoarea mireasa!”Deoarece se apropie unul din cele mai importante evenimente din viata mea, si anume nunta, imi doresc ca totul sa fie perfect pana la cele mai mici detalii. Asa ca am apelat la cel mai bun doctor pt ca dintisorii mei sa fie albi si frumosi in ziua cea mare, a spus fosta concurenta.