BRAVO AI STIL 30 MARTIE 2019 LIVE VIDEO ONLINE. Gala „Moulin Rouge” incendiară sâmbătă, cine părăseşte emisiunea cu scandal

BRAVO AI STIL 30 MARTIE 2019 LIVE VIDEO. Maurice Munteanu, sfat inedit pentru o concurenta: “Stai acasa si exerseaza coborarea de pe lustra, la tine, in sufragerie!”.

30 mart. 2019, 12:45

BRAVO AI STIL 30 MARTIE 2019 LIVE VIDEO. Gala eliminatorie „Moulin Rouge”, de la ora 23:00, la „Bravo, ai stil!”

O noua provocare incepe astazi, de la ora 23:00, la Gala “Bravo, ai stil!”, pentru cele noua concurente ramase in competitie. Competitoarele s-au pregatit temeinic pentru aceasta seara, cu tinute senzuale, sexy, extrem de provocatoare, dar si cu momente artistice menite sa cucereasca juratii, dar si telespectatorii. 

Gala din aceasta seara, cu tematica “Moulin Rouge”, este una extrem de ofertanta, iar concurentele lupta pentru a dovedi ca isi merita locul in competitia stilului.

 French cancan-ul, dans emblematic Moulin Rouge, se pare ca ii da de furca concurentei Raluca, cu toate ca tanara a sustinut, in nenumarate randuri, ca are in “spate” o experienta, in lumea dansului, de zece ani. Momentul Ralucai insa, starneste reactii puternice, in randul juratilor. Mai cu seama, Maurice Munteanu o “desfiinteaza” pe concurenta, la momentul jurizarii.

“Mai tineti minte videoclipul Macarena? Era o fata draguta acolo, foarte, care mereu o lua in partea opusa! Fata aceea era preferata mea din videoclip! Asa a facut si concurenta”, o tachineaza Maurice, pe Raluca, la finalul reprezentatiei.

Tot juratul Maurice Munteanu continua seria observatiilor, in privinta tinutei/momentului concurentei, incheindu-si pledoaria, cu un sfat, adresat acesteia.

“Momentul tau m-a trimis cu gandul la o casa studenteasca, in care ploua prin acoperis! (…) Inceteaza cu coboratul asta din tavan, ca devii repetitiva! Iesi din! (…) Tinuta este slabuta! (…) Pantofii sunt atrocisimi, nu stiu unde i-ai gasit…i-as scoate din productie definitiv. (…) Am un singur sfat pentru tine:”, i-a transmis concurentei Raluca, juratul Maurice Munteanu.

Care au fost cele mai apreciate tinute si momente artistice din Gala, de catre jurati, si cine este concurenta care va parasi competitia stilului, aflati in aceasta seara, la Gala eliminatorie “Moulin Rouge”, la “Bravo, ai stil!”, incepand cu ora 23:00.