BRAVO AI STIL 9 MARTIE 2019. Răsturnare de situaţie, cine a ajuns la eliminare!

”BRAVO, AI STIL!”, 9 martie, live. Eliminarea serii la Kanal D. Sâmbătă seară, de la ora 23:00, a vut loc o nouă gală a emisiunii ”Bravo, ai stil”, la Kanal D. Gala eliminatorie de aseara, a celei mai indragite emisiuni de fashion din Romania, “Bravo, ai stil!”, s-a terminat cu o situatie incredibila, fara precedent in istoria celui mai indragit show de fashion din Romania.   

10 mart. 2019, 04:59
BRAVO AI STIL 9 MARTIE 2019. Răsturnare de situaţie, cine a ajuns la eliminare!

„BRAVO, AI STIL!”, 9 martie. Eliminarea serii la Kanal D Alexandra a primit 21,8% și Valeria 21,1%. Cele două sunt protejate de cei de acasă.

Aspirantele la titlul de cea mai stilata femeie din Romania si-au dat toata silinta in a cuceri juratii show-ului dar si telespectatorii, unele reusind, altele dezamagind.

La finalul Galei “Nostalgia”, de aseara, moderatoarea show-ului, Ilinca Vandici, a prezentat  clasamentul realizat in urma notelor juratilor.

Clasamentul, in urma notelor juriului, a aratat astfel: Corina, locul I, obtinand punctaj maxim, 20 puncte, urmata de Irina, cu 16 puncte, iar Andreea si Nadina s-au situat la egalitate, pe locul 3, cu cate 14 puncte fiecare.

O situatia fara precedent s-a petrecut, aseara, la Gala “Bravo, ai stil!”. Deoarece Alexandra a obtinut un procentaj de 21,8% voturi din partea telespectatorilor, iar Valeria a acumulat 21,1% voturi din partea publicului, cele doua concurente au ramas, in continuare, in competitie.


Bravo, ai Stil a adus în scenă alte noi momente încântătoare pentru fanii emisiunii. Participantele nu s-au sfiit să-și expună opiniile, indiferent de modul în care o fac. Jurații le-au taxat dur mereu când au avut ocazia, dar asta nu le-a oprit să lupte pentru premiul cel mare, dar în special pentru titulatura de cea mai stilată. Noua concurentă, Cristina, pare că nu este chiar iubită de urmăritorii show-ului.

„Ce față operată are!/ Sărăcuța, nici nu poate să-și închidă gura. Nasol rău/ E și urâtă și oricum cred că o îmbracă Babe!/ Doamne ferește…deci nu am nimic personal cu tine, dar cred că te-au nenorocit elvețienii sărmana de tine. Îmi pare rău, dar ăsta este purul adevăr/ Zici că e Narcisa a lu Guță/ Cine se aseamănă, se adună. Dacă până acum trebuia să o suport pe Alexandra, acum sunteți două. Groaznic/ Unde le găsiți, fraților???/ Urâtă făptură/ De ce oare se desfigurează fetele transformând gura în ceva oribil?/ Buzele tale, două sarmale/ Ferească Dumnezeu”, au fost doar câteva din comentariile răutăciose.