BRAVO AI STIL ALL STARS 2018: Cuvinte grele pentru eliminată: „Nu îmi place ce ai făcut. Acest corset are ceva… ai ceva de nuntaşă.

BRAVO AI STIL ALL STARS 2018. Sâmbătă, 31 martie 2018, în gala Jungle Glam la Bravo, ai stil! All Stars, Emiliana a dat-o în bară. Cel puțin așa au dat de înțeles jurații de la emisiune.  

01 apr. 2018, 07:25
BRAVO AI STIL ALL STARS 2018: Cuvinte grele pentru eliminată: „Nu îmi place ce ai făcut. Acest corset are ceva… ai ceva de nuntaşă.

BRAVO, AI STIL! ALL STARS 31 martie. Din păcate, așa cum s-a vehiculat pe mai multe grupuri de Facebook încă de săptămâna trecută, Emiliana a fost cea care a părăsit Bravo, ai stil! All stars.

Din pacate, pentru Emiliana aceasta a fost ultima seara in acest concurs, fata fiind eliminata in urma voturilor telespectatorilor. Alaturi de Emiliana, spre eliminare a fost propusa si buna ei prietena, Iuliana, insa cea din urma a fost salvata de votul publicului. 
Pe primul loc, in topul juratilor, s-a clasat Marisa, cu 18 puncte, fiind urmata de Denisa si Beatrice.
 
In preferintele fanilor, in urma voturilor acestora, primul loc a fost adjudecat de Silvia, cu 23,1%. Emiliana nu a reusit sa ajunga la inima fanilor ei, fiind votata in proportie de doar 4,9 procente. Acesta i-a dictat si sfarsitul fetei in aceasta competitie si drumul ei s-a incheiat aseara, in goana dupa premiul de Cea mai stilata femeie din Romania.
 

BRAVO, AI STIL! ALL STARS 31 martie. „A fost cel mai frumos lucru care mi s-a întâmplat până acum. Mi s-a schimbat viața”, a zis Emiliana după ce a aflat că a fost eliminată.

BRAVO, AI STIL! ALL STARS 31 martie. „Ai fost splendidă! Felicitări!”, a declarat Raluca Bădulescu.

Amintim că sâmbătă, 31 martie 2018, în gala Jungle Glam la Bravo, ai stil! All Stars, Emiliana a dat-o în bară. Cel puțin așa au dat de înțeles jurații de la emisiune.

„Am impresia că te-ai dus în acest weekend la restaurant și ai plecat cu ce aveau ăștia pe perete”, a zis Victor Slav.

„Emiliana, ne-ai obișnuit cu mult mai mult… De data aceasta, a fost foarte puțin”, a spus și Bogdan Vlădău.

Jurații, remarci dure

Și jurații au taxat-o pe Emiliana pentru modul în care s-a îmbrăcat în gala de sâmbătă, 31 martie.

 „Nu îmi place ce ai făcut. Acest corset are ceva… ai ceva de nuntașă. Emiliana, de data aceasta, a întrecut măsura stylingului! E ‘atrocă’ „, a zis Maurice Munteanu.

„Mie îmi pare că văd așa o glastră, cu natură moartă în sensul de plante pentru că tot ce ai pus pe tine este artificial. E ca un perete peste care ai adăugat o jerbă. Tu ești frumoasă, dar ce facem cu stilul? Cum să vii la o gală Jungle glam pe muzică indiană, să faci un ritual indian și să vii ca și cum ai fi un colț de perete într-un restaurant mai ieftin așa?”, a spus Cătălin Botezatu.

„Ținuta este… nu o luăm de la capăt cu restaurantul și florile și oricum restaurantul este de mâna a doua… „, a zis și Raluca Bădulescu.

„Nu ai făcut nimic… tu ești așa drăguță, dar este o combinație nefirească. Mă sperie florile”, a spus Iulia Albu.

Note pentru Emiliana

Emiliana a fost ‘Mama natură’ sâmbătă seară în gala Jungle Glam. Victor i-a dat dislike, la fel și Bogdan Vlădău. Emiliana a primit note după cum urmează: Maurice Munteanu: 2; Iulia Albu: 2; Raluca Bădulescu: 3; Cătălin Botezatu: 1.