BRAVO AI STIL ALL STARS 2018: Otilia a făcut anunţul pe Facebook după eliminarea din gala de sâmbătă

Finala celui mai iubit show de fashion din Romania, “Bravo, ai stil! All stars”, se apropie, iar concurentele ramase in competitie lupta cu toate “armele” vestimentare pentru a castiga increderea juratilor si a celor din fata micilor ecrane.

03 iun. 2018, 10:29

BRAVO AI STIL ALL STARS 2018: „Bravo,ai stil a fost cea mai frumoasa experiență din viața mea! Acolo am învățat foarte multe și pentru asta le mulțumesc!Le mulțumesc pentru că mi-au oferit șansa de a participa și în acest sezon .Va mulțumesc și voua pentru mesaje și pentru voturi !Sunteți cei mai tari.
Le urez succes fetelor, să câștige cea mai buna!”, a scris Otilia pe Facebook după eliminare.

Otilia are 19 ani şi este studentă. Umorul, o calitate greu de găsit în zilele noastre, e un must-have pentru Otilia! Ea este concurenta celui de-al doilea sezon „Bravo, ai stil!” care a reuşit într-un timp foarte scurt să intre pe sub pielea tuturor!

Momentul Otiliei s-a numarat printre cele aplaudate de brigada sexi a emisiunii, insa, din pacate pentru aceasta, in urma voturilor telespectatorilor, Otilia a parasit competitia.

Tema Galei de aseara, “Costume de baie”, le-a pus in dificultate pe unele dintre aspirantele la titlul de Cea mai stilata femeie din Romania, iar alte concurente au fost aplaudate la scena deschisa de jurati, pentru ingeniozitate si momentele fabuloase puse in scena.

La duel, alaturi de Otilia s-a aflat si Beatrice. Cu un procentaj de 1,7%, Otilia a pierdut in fata rivalei sale, Beatrice, care si-a adjudecat 2,6% din voturile fanilor.

Cele trei puncte bonus oferite de  Victor Slav, Alex Velea si Bogdan Vladau au mers catre Marisa, dupa o dezbatere intensa si o analiza amanuntita a momentelor puse in scena de concurentele emisiunii. Astfel, pe primul loc, in topul juratilor s-a clasat Marisa, cu 21 de puncte.