BRAVO AI STIL! ALL STARS LIVE VIDEO KANAL D 3 MARTIE 2018: Surpriză uriaşă în gala de sâmbătă

BRAVO AI STIL! ALL STARS LIVE VIDEO KANAL D 3 MARTIE 2018. Așadar, sâmbătă seară, începând cu ora 23.15, se va desfășura o nouă gală "BRAVO, AI STIL! ALL STARS". În acest context, menționăm că, sâmbăta trecută, Andreea a fost eliminată din cadrul competiției. 

03 mart. 2018, 17:45
BRAVO AI STIL! ALL STARS LIVE VIDEO KANAL D 3 MARTIE 2018: Surpriză uriaşă în gala de sâmbătă

„BRAVO, AI STIL! ALL STARS”, 3 MARTIE 2018. UPDATE. Pe prima poziție, în clasamentul telespectatorilor, s-a aflat Silvia. Pe locul doi s-a clasat Iuliana, fiind urmată de Marisa. „Silvia primește trei steluțe”, a spus Ilinca Vandici, care a făcut, la finalul emisiunii, un anunț surpriză. „Încheiem fără eliminări. Pornim în aceeași formulă de luni. Multă baftă! Start vot celor de acasă”, a spus prezentatoarea Ilinca Vandici.

Clasamentul general al galei stabilit pe baza notelor acordate de cei patru jurati a fost urmatorul: 1. Beatrice – 18 puncte, 2. Silvia, Otilia si Iuliana – 17 puncte, 3. Emiliana – 16 puncte, 4. Denisa – 14 puncte, 5. Larisa – 11 puncte, 6. Marisa – 10 puncte, 7. Alina – 7 puncte.


„BRAVO, AI STIL! ALL STARS, 3 MARTIE 2018 ELIMINARE. Așteptările celor patru jurați devin din ce în ce mai mari. Prin urmare, concurentele vor lupta cu toate armele pe care le dețin. Gala „Aripi de Înger”promite să fie una dintre cele mai spectaculoase din istoria show-ului. Concurentele promit momente greu de uitat.  

BRAVO AI STIL! ALL STARS LIVE VIDEO KANAL D 3 MARTIE 2018. Săptămâna aceasta, Cătălin Botezatu a pus stop atitudinii necorespunzătoare între concurente. Juratul le-a spus că le va depuncta în cazul în care nu vor avea un comportament civilizat și nu se vor purta în limita bunului simț. „M-am săturat de injuriile pe care vi le aduceți, ca publicul să ne reproșeze faptul că vă tolerăm astfel de lucruri și mai ales faptul că vă contrați cu noi; nu că n-ar trebui, dar uneori vorbiți peste noi. De acum înainte, o să va cer să fiți pacifiste. Să nu mai aveți tupeul să vă certați cu noi, jurații, să vorbiți peste noi, și, nu în ultimul rând, să vă jigniți familiile și tot ceea ce ține de viața voastră personală. Este foarte urât acest lucru, și cu toții, de la juriu până la concurente, suntem taxați. Vă rog să ne respectăm unii pe ceilalți!”, le-a spus tranșant Cătălin Botezatu.

BRAVO AI STIL! ALL STARS LIVE VIDEO

BRAVO AI STIL! ALL STARS LIVE VIDEO KANAL D 3 MARTIE 2018. De asemenea, tot săptămâna aceasta, au existat replici tăioase între Silvia și Marisa. „Eu îți văd frustrarea și știu că ești invidioasă. Ai un ton foarte arogant! (…) Ești foarte frustrată de faptul că noi (unele dintre concurente – n.r.) poate avem acces la unele piese vestimentare la care tu nu ai! Dar trebuie să reții o chestie: stilul înseamnă bun gust iar tu, și dacă ai avea acces la piesele la care am eu, nu vei face niciodată o ținută așa ca mine, pentru că nu ai cum”, a spus Silvia.

„BRAVO, AI STIL! ALL STARS, 3 MARTIE 2018 ELIMINARE. Cu fiecare gală, emoțiile și tensiunea cresc. Rămâne de văzut ce concurentă va părăsi competiția sâmbăta aceasta.

Schimbări majore la „Bravo, ai stil! All Stars”

În acestă nouă ediţie, toate cele 11 concurente vor fi nevoite să demonstreze că își merită titlul de cele mai stilate: nu vor avea voie să apeleze la ajutorul unui stilist, dar vor avea la dispoziție suma de 3 000 de lei pe săptămâna pentru a-și compune ținutele. Înainte beneficiau doar de 1.000 de lei.

Mai mult, fetele vor avea la dispoziţie şi un adevărat atelier de croitorie, dotat cu toate cele necesare, locul unde își vor pune în valoare creativitatatea. Atelierul de croitorie va fi, în același timp, și un test major pentru ele, locul unde se va vedea cât de talentate sunt când vine vorba de stil.

Telespectatorii vor avea în continuare un cuvânt greu de spus în alegerea castigatoarei, aceștia își vor putea vota concurentele favorite accesând paginile dedicate ale acestora, pe microsite-ul „Bravo, ai stil!”.