BRAVO, AI STIL. ALL STARS. Silvia, test neobişnuit din partea lui Cătălin Botezatu

O noua editie "Bravo, ai stil! All Stars" debuteaza astazi, de la ora 16:30.

06 iun. 2018, 08:27
BRAVO, AI STIL. ALL STARS. Silvia, test neobişnuit din partea lui Cătălin Botezatu

Ilinca Vandici face un anunt foarte important, chiar la inceputul emisiunii, mesaj care va starni interesul concurentelor si telespectatorilor.

Citeşte şi BRAVO AI STIL ALL STARS 2018: Otilia a făcut anunţul pe Facebook după eliminarea din gala de sâmbătă

„Sambata, ne intalnim de la ora 22:00, la semifinala „Bravo, ai stil! All Stars”. Pentru aceasta editie, fiecare dintre voi (concurentele – n.r.) va veti alege conceptul pe care-l veti prezenta in semifinala. (…) Astfel, puteti sa va puneti in valoare atuurile si stilul vestimentar exact asa cum considerati de cuviinta”, spune Ilinca Vandici.

O zi neobisnuita va fi astazi pentru Silvia, deoarece concurenta are de trecut un test lansat de Catalin Botezatu. Juratul ii ofera o tema „incomoda” Silviei, in clipa in care o anunta ca trebuie sa mearga in Atelierul de Creatie.

„Silvia, mergi in Atelier, ia geaca (Iulianei – n.r.) si ce mai gasesti tu acolo (material – n.r.), orice vrei tu, si faci un styling la tinuta pe care o porti”, spune Catalin Botezatu.

Usor panicata la auzul cerintei juratului, Silvia reactioneaza.
„Ceea ce port eu acum nu are nicio legatura cu estetica gecii acesteia, in afara de pantofi. Eu nu pot sa fac si pantaloni, o fusta sau rochie, ca sa port aceasta geaca si sa ma descotorosesc de ceea ce am pe mine. (…)”, spune Silvia.

Nici prin cap nu-i trece Silviei ca va primi o sugestie stylistica, demna de luat in seama, chiar din partea lui juratului Maurice Munteanu.