Bravo, AI STIL. Cel mai nou cuplu din showbiz. Cu cine se iubeşte Marisa, ultima câştigătoare a showului FOTO

Marisa Paloma, ultima castigatoare de la "Bravo, ai stil!", traieste o frumoasa poveste de dragoste . Barbatul este cunoscut in televiziune avand relatii extrem de celebre.

04 dec. 2017, 12:20
Bravo, AI STIL. Cel mai nou cuplu din showbiz. Cu cine se iubeşte Marisa, ultima câştigătoare a showului FOTO

Marisa Paloma este castigatoarea sezonului doi al emisiunii „Bravo, ai stil!”, titlu pe care l-a cucerit dupa ce le-a invins, in finala, pe Adela si Andreea, scrie all4romania.ro. Bruneta a primit titlul de „Cea mai stilata femeie din Romania”, s-a ales cu un cec de 100.000 de lei, dar si cu sansa de a lucra in televiziune. Brbatul este cu Liviu Stanciu, „ex-ul” lui Jojo, in prezent realizator de programe la Kanal D.

Citeşte şi BRAVO, AI STIL! Un nou scandal: Acuze între concurente

Cu conturile pline si cu o promitatoare cariera pe micul ecran, Marisa Paloma a decis ca este momentul sa se linisteasca pe plan sentimental. Astfel, dupa ce, in luna mai, ar fi avut o aventura de-o noapte cu Adrian Ispravnic, fostul sot al stiristei Laura Teodoru de la DIGI 24 , bruneta si-a gasit adevarata dragoste.

Conform surselor, Marisa Paloma se iubeste in secret cu Liviu Stanciu, „ex-ul” lui Jojo, in prezent realizator de programe la Kanal D. Cei doi s-au cunoscut pe durata filmarilor emisiunii la care a participat bruneta si care, de altfel, i-a adus si celebritatea.

Marisa a primit titlul de „Cea mai stilata femeie din Romania” din partea unui juriu format din Maurice Munteanu, Iulia Albu, Raluca Badulescu si Razvan Ciobanu, dar s-a ales si cu un cec de 100.000 de lei si cu sansa de a lucra in televiziune. Nici Adela nu a plecat cumana goala, ea alegandu-se cu un autoturism de mii de euro.

Marisa Paloma Estephanie Branzaru, 20 de ani, s-a nascut la Madrid si locuieste in Slatina. A absolvit in 2015 Colegiul Ion Minulescu Slatina, iar in present este studenta la Design Vestimentar – Universitatea Nationala de Arte Bucuresti. Viseaza la prima ei colectie de haine. I-a impresionat pe Maurice Munteanu si Raluca Badulescu prin tinutele alese, nu insa si pe Iulia Albu, care a declarat ca are mari asteptari de la un student UNARTE, facultatea pe care fashion editorul a terminat-o.