„Bravo, ai stil! Celebrities”. Alte trei vedete se alătură show-ului

Gina Chirilă, Bianca Rus și Theo Rose se alătură celorlate trei concurente deja anunțate în componentă show-ului de fashion Bravo, ai stil! Celebrities'.

19 dec. 2019, 19:29

„Bravo, ai stil! Celebrities”. Gina Chirilă, fotomodel de succes, este una dintre cele mai apreciate modele, atât în România, cât și în străînătate. Frumoasă vedetă este și antreprenor, această și-a lansat anul acesta un brand de haine. Gina Chirilă vine în competiția de stil cu experiență podiumurilor marilor case de modă.

„Această competiţie reprezintă o provocare pentru mine! Dar având în vedere că am lucrat în domeniul modei timp de 6 ani, în țară, și în străînătate, tind să cred că aș avea câteva cunoștiințe în domeniu! Sunt aici că să învăț mai mult și să dobândesc și experiență unui show de televiziune’, spune Gina Ghirila. 

BRAVO AI STIL 2020. Concurenţi surpriză în noul sezon, Kanal D fură o vedetă de la Antena 1

„Bravo, ai stil! Celebrities”. Bianca Rus, cântăreața, vine la Bravo, ai stil! Celebrities’ cu un optimism debordant, lipsa de complexe și cu sinceritatea dezarmantă cu care și-a susținut părerile de-a lungul timpului. Un adevărat exemplu de voință de fier, Bianca Rus nu a ezitat să treacă printr-o intervenție chirurgicală pentru a scapă de surplusul de greutate; înainte, dar și după ce a slăbit peste 60 de kilograme, această s-a făcut remarcată că o femeie cochetă.

Mă bucur nespus să fac parte din acest proiect! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și sunt mereu pregătită să încing atmosfera! Vreau să mă descopăr prin ochii celorlalți în această competiţie.  Prin multă muncă, cu ambiție, cu perseverență, talent și viziune acest vis poate deveni realitate, spune Bianca Rus.

Posesoarea unei voci fenomen, Theo Rose a debutat pe scenă de la o vârstă fragedă, interpretând melodii din repertoriul popular. De la vârstă de 11 ani își descoperă pasiunea pentru muzică ușoară, fiind apreciată de public și jurii de specialitate, obțînând numeroase premii și trofee la diferite concursuri.

 Până în acest moment, nu am acordat foarte mare importantă stilului pentru că, artist fiind, la concerte, dispuneam de ajutorul stiliștilor. Ulterior, am înțeles că stilul nu este doar despre cum te îmbraci, ci despre ceea ce reprezinți tu, un . Așa că mi-am zis că eu voi crește odată cu intrarea mea în competiția ‘, spune Theo Rose.

„Bravo, ai stil! Celebrities” Raluca Tănase, Maria Ilioiu și Calina Dumitrescu, printre concurente

Primele trei concurente pe care telespectatorii le vor putea urmari in show-ul Bravo, ai stil! Celebrities’ sunt persoane publice, apreciate de zeci de mii de fani, pentru stilul vestimentar personal, personalitatea puternica, si usurinta cu care reusesc sa ajunga la inimile acestora. Este Vorba de Raluca Tănase, Calina Dumitrescu și Maria Ilioiu.