BRAVO, AI STIL. Ilinca a fost eliminată. Gală incendiară

Aspirantele la titlul de cea mai stilată femeie din România au avut parte de aplauze din partea juraților iar unele dintre acestea au avut parte de dezămagiri în ceea ce privește comentariile acide ale juraților în ceea ce privește ținuta lor vestimentară. Au fost multe note de 1, dar s-au acordat și puctaje maxime.

03 feb. 2019, 08:07
BRAVO, AI STIL. Ilinca a fost eliminată. Gală incendiară

Primele doua fete propuse spre eliminare de către jurați, în timpul săptămânii, au fost Bianca și Ilinca, iar în urma clasamentului în funcție de notele din Gala, acestora li s-a alăturat și Nadina, scrie wowbiz.ro.

Citeşte şi BRAVO, AI STIL 2019. Valeria a ajuns de urgenţă pe mâinile medicilor

Valeria, salvată de voturile telespectatorilor

Pe primul loc în topul juraților, în Gala de aseară, s-a aflat Bianca, cu 19 puncte, tânara fiind salvată automat de la eliminare. Pe ultima poziție s-a clasat Diana, cu doar 4 puncte. De asemenea, steluțele primite de concurente pe parcursul săptămânii sunt o altă modalitate prin care acestea pot fi salvate de o la posibilă eliminare.

Urmatoarea etapă în bătălia stilistica s-a dat între Ilinca, Valeria și Nadina, cea din urmă fiind salvată de la eliminare în urma steluțelor primite de-a lungul săptămânii. Telespectatorii au decis ca Valeria să rămână în competiție, fiind votată în procent de 14,9%; Ilinca a reușit să obțină doar 11,6%.

Bianca a acuzat-o pe Nadia că s-a votat singură!
A fost o situație fără precedent în Gala de aseară „Bravo, ai stil!”. Jurații au fost de-a dreptul revoltați și nu au putut alege între cele două concurente propuse spre eliminare, mărturisind la unison că există concurente mult mai slabe în această competiție.