BRAVO, AI STIL 2019. Silvia Popescu, cîştigatoarea a două sezoane revine în faţa juraţilor pentru a lămuri zvonurile

In editia de maine seara, difuzata incepand cu ora 22:00, la Kanal D, atat juratilor, cat si concurentelor “Bravo, ai stil!” li s-a pregatit o surpriza de zile mari. Silvia Popescu, castigatoarea a doua sezoane ale show-ului de fashion revine in platoul "Bravo, ai stil!".

26 feb. 2019, 11:00
BRAVO, AI STIL 2019. Silvia Popescu, cîştigatoarea a două sezoane revine în faţa juraţilor pentru a lămuri zvonurile

Inca de la debutul acestui sezon "Bravo, ai stil!", discutii aprinse intre concurente si acuzatii grave au fost lansate de acestea, curgand reprosuri cum ca unele dintre acestea au parte de ajutorul unui stilisti, in conceperea anumitor tinute vestimentare. Pe parcursul editiilor trecute, s-au purtat "batalii" pe seama acestui subiect sensibil; ba chiar s-au adus dovezi si s-au facut declaratii in detaliu; in ciuda acestor lucruri, concurentele indicate au contestat vehement acuzatiile.

Citeşte şi BRAVO, AI STIL 2019: Gală cu surprize, cine a luat cele mai mici note, cine a fost salvată de la eliminare

In editia de maine seara, difuzata incepand cu ora 22:00, la Kanal D, atat juratilor, cat si concurentelor "Bravo, ai stil!" li s-a pregatit o surpriza de zile mari. Silvia Popescu, castigatoarea a doua sezoane ale show-ului de fashion revine in platoul "Bravo, ai stil!", motivul fiind unul neasteptat. Mult mentionata in conflictele concurnetelor, excentrica Silvia vine maine seara la "Bravo, ai stil!" pentru a lamuri lucrurile. Tanara recunoaste ca a fost contactata de concurente, dar ca a refuzat orice colaborare. In schimb, aceasta detine informatii cu privire la anumite concurente care ar beneficia de ajutorul unor stilisti in aceasta competitie.

"Voi pe cine credeti ca stilizez? Poate atat pe Bianca, cat si pe Corina! Poate pe amandoua, poate pe niciuna. Recunosc ca am fost apelata, dar am refuzat", spune Silvia.

Intregul moment, dar si alte informatii pretioase oferite de Silvia le veti putea afla in editia de maine seara a show-ului "Bravo, ai stil!", difuzata la ora 22:00, la Kanal D!

Inca de la debutul acestui sezon „Bravo, ai stil!”, discutii aprinse intre concurente si acuzatii grave au fost lansate de acestea, curgand reprosuri cum ca unele dintre acestea au parte de ajutorul unui stilisti, in conceperea anumitor tinute vestimentare. Pe parcursul editiilor trecute, s-au purtat „batalii” pe seama acestui subiect sensibil; ba chiar s-au adus dovezi si s-au facut declaratii in detaliu; in ciuda acestor lucruri, concurentele indicate au contestat vehement acuzatiile.

Citeşte şi BRAVO, AI STIL 2019: Gală cu surprize, cine a luat cele mai mici note, cine a fost salvată de la eliminare

In editia de maine seara, difuzata incepand cu ora 22:00, la Kanal D, atat juratilor, cat si concurentelor „Bravo, ai stil!” li s-a pregatit o surpriza de zile mari. Silvia Popescu, castigatoarea a doua sezoane ale show-ului de fashion revine in platoul „Bravo, ai stil!”, motivul fiind unul neasteptat. Mult mentionata in conflictele concurnetelor, excentrica Silvia vine maine seara la „Bravo, ai stil!” pentru a lamuri lucrurile. Tanara recunoaste ca a fost contactata de concurente, dar ca a refuzat orice colaborare. In schimb, aceasta detine informatii cu privire la anumite concurente care ar beneficia de ajutorul unor stilisti in aceasta competitie.

„Voi pe cine credeti ca stilizez? Poate atat pe Bianca, cat si pe Corina! Poate pe amandoua, poate pe niciuna. Recunosc ca am fost apelata, dar am refuzat”, spune Silvia.

Intregul moment, dar si alte informatii pretioase oferite de Silvia le veti putea afla in editia de maine seara a show-ului „Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 22:00, la Kanal D!