BRAZILIA -CHILE LIVE 4-3!!! Brazilia, calificată la penalty-uri în sferturile CM 2014

BRAZILIA -CHILE LIVE VIDEO TVR: Englezul Howard Webb, care a condus finala Mondialului 2010 din Africa de Sud, va arbitra meciul Brazilia - Chile, din optimile de finală ale Mondialului 2014, sâmbătă, la Belo Horizonte, a anunţat vineri FIFA. Celălalt meci din optimi care se va disputa sâmbătă pe Maracana din Rio de Janeiro, Columbia-Uruguay, va fi condus la centru de olandezul Bjorn Kuipers, arbitrul finalei Ligii Campionilor în acest sezon.

28 iun. 2014, 06:41
BRAZILIA -CHILE LIVE 4-3!!! Brazilia, calificată la penalty-uri în sferturile CM 2014

BRAZILIA -CHILE LIVE 3-2!!! Brazilia, calificată la penalty-uri în sferturile CM 2014

BRAZILIA -CHILE LIVE VIDEO: 1-1: Se joacă prelungiri

BRAZILIA -CHILE LIVE VIDEO: 1-1: GOL ANULAT PENTRU BRAZILIA

BRAZILIA -CHILE LIVE VIDEO: 1-1: Alexis Sanchez egalează după o gafă a lui Hulk

BRAZILIA -CHILE LIVE VIDEO: 1-0 în minutul 18, Davis Luiz deschide scorul în prima optime de la CM 2014.

BRAZILIA -CHILE LIVE VIDEO: 0-0 în minutul 15

Puteți viziona partida din optimi Brazilia – Chile LIVE VIDEO de la ora 19.00 aici și aici aici, aici și aici

BRAZILIA -CHILE LIVE VIDEO. Echipele de start pentru meciul dintre Brazilia şi Chile, care are loc sâmbătă, pe stadionul ”Minairao” din Belo Horizonte, în optimile de finală ale Cupei Mondiale de fotbal din Brazilia (12 iunie – 13 iulie):

Brazilia: 12. Julio Cesar – 2. Dani Alves, 3. Thiago Silva (căpitan), 4. David Luiz, 6. Marcelo – 5. Fernandinho, 17. Luiz Gustavo – 7. Hulk, 11. Oscar, 10. Neymar – 9. Fred. Selecţioner: Luiz Felipe Scolari.

Rezerve: 1. Jefferson, 22. Victor – 8. Paulinho, 13. Dante, 14. Maxwell, 15. Henrique, 16. Ramires, 18. Hernanes, 19. Willian, 20. Bernard, 21. Jo, 23. Maicon.

Chile: 1. Claudio Bravo (căpitan) – 17. Gary Medel, 5. Francisco Silva, 18. Gonzalo Jara – 4. Luis Isla, 20. Charles Aranguiz, 21. Marcelo Diaz, 8. Arturo Vidal. 2. Eugenio Mena – 7. Alexis Sanchez, 11. Eduardo Vargas. Selecţioner: Jorge Sampaoli.

Rezerve: 12. Cristopher Toselli, 23. Johnny Herrera – 3. Miiko Albornoz, 6. Carlos Carmona, 9. Mauricio Pinilla, 10. Jorge Valdivia, 13. Jose Rojas, 14. Fabian Orellana, 15. Jean Beausejour, 16. Felipe Gutierrez, 19. Jose Pedro Fuenzalida, 22. Esteban Paredes.

Arbitru: Howard Webb; arbitri asistenţi: Michael Mullarkey, Darren Cann (toţi din Anglia); arbitru de rezervă: Felix Brych (Germania)

BRAZILIA -CHILE LIVE VIDEO. BRAZILIA si CHILE se vor intalni in primul meci din aceasta faza a CM din Tara Cafelei, sambata, de la ora 19:00 (ora ROMANIEI). Partida din OPTIMILE de FINALA ale CUPEI MONDIALE din BRAZILIA se anunta a fi una echilibrata si va putea fi urmarita pe TVR 1 si in format LIVE TEXT pe RomaniaTV.net.

BRAZILIA -CHILE LIVE VIDEO. CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. CHILE este una dintre echipele care au surprins placut in aceasta competitie, reusind sa se califice dintr-o grupa cu Olanda, Australia si Spania. BRAZILIA, AJUTATA PE ALOCURI si de arbitri, a reusit sa castige Grupa A, cu Mexic, Croatia si Camerun.

BRAZILIA -CHILE LIVE VIDEO. CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. CHILE a lasat impresia ca, daca prinde o zi fasta, poate invinge pe oricine, posedand mijloacele necesare pentru a face acest lucru, iar sistemul folosit de ei, 4-3-3, creaza deja panica in randul brazilienilor.

BRAZILIA -CHILE LIVE VIDEO. CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014“CHILE este un adversar dificil, pe care l-am mai invins insa in trecut, dar fotbalul devine tot mai complicat pe zi ce trece”, a spus selectionerul LUIZ FELIPE SCOLARI.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014BRAZILIA si CHILE sunt gata sa se intalneasca pentru a patra oara la un turneu final de campionat mondial, in primele trei selectionata auriverde avand castig de cauza. Cunostinte vechi, BRAZILIA si CHILE s-au aflat fata in fata, pentru prima oara, la acest nivel in 1962, la CM din CHILE, Selecao impunandu-se cu 4-2 in semifinala cu tara gazda (goluri marcate de Vava 2, Garrincha 2, respectiv Jorge Toro si Lionel Sanchez). Apoi au urmat doua partide in optimile de finala, FRANTA 1998 si Africa de Sud 2010 (n.red. pe 28 iunie fix acum patru ani!), iar brazilienii s-au calificat de fiecare data mai departe, la Paris fiind 4-1 (Ronaldo 2 si Cesar Sampaio 2, respectiv Marcelo Salas), iar la Johannesburg 3-0 ( Juan, Luis Fabiano si Robinho).  In total, cele doua rivale din America de Sud s-au intalnit de 68 de ori, BRAZILIA impunandu-se in 48, CHILE de sapte ori, alte 13 partide incheindu-se la egalitate, golaverajul fiind nat favorabil gazdelor din aceasta seara, 159-58.

BRAZILIA -CHILE LIVE VIDEO CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014BRAZILIA nu a pierdut niciodata pe teren propriu in fata selectionatei statului CHILE, cele 27 de intalniri, amicale sau oficiale, disputate in Tara Cafelei terminandu-se cu 21 de victorii pentru nationala auriverde si cu sase remize.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. BRAZILIA s-a calificat din grupele de la un turneu final de CM de 12 ori, doar in URUGUAY 1930 si ANGLIA 1966 plecand acasa imediat dupa prima faza. CHILE s-a calificat acum pentru a patra oara din grupe, in precedentele trei ocazii fiind trimisa, de fiecare data, acasa de….BRAZILIA.

BRAZILIA -CHILE LIVE VIDEO.CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Cu cele patru reusite de pana acum la acest CM, NEYMAR a ajuns la cota 35, tanarul atacant al Barcelonei ocupand pozitia a cincea in clasamentul all-time al marcatorilor pentru BRAZILIA alaturi de RIVALDO, depasit fiind de BEBETO (39), ZICO (48), ROMARIO (55) si PELE (77).

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. In cazul in care vor fi avertizati in meciul din aceasta seara, urmatorii fotbalisti vor fi suspendati in sferturile de finala: THIAGO SILVA, RAMIRES, NEYMAR, LUIZ GUSTAVO (BRAZILIA) si ARTURO VIDAL, CHARLES ARANGUIZ, FRANCISCO SILVA, EUGENIO MENA (CHILE).

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. In mod evident, la casele de pariuri BRAZILIA este favorita la victorie si implicit la calificare. Pentru un succes in timp regulamentar al brazilienilor, “bookmakerii” ofera in medie o cota de 1,6. Cei care vor sa mizeze pe o surpriza de proportii, adica o victorie a chilienilor, vor primi de 6 ori banii pariati.

Brazilia – Chile ECHIPE PROBABILE:

BRAZILIA (4-2-3-1): Julio Cesar – Dani Alves, Thiago Silva, David Luiz, Marcelo –  Gustavo, Fernandinho – Neymar, Hulk, Oscar – Fred. ANTRENOR: LUIZ FELIPE SCOLARI.
CHILE(4-3-3): Bravo – Medel, Silva, Jara, Diaz – Mena, Isla, Vidal – Sanchez, Vargas, Valdivia. ANTRENOR: JORGE SAMPAOLI.

STADION: “MINEIRAO” (BELO HORIZONTE, capacitate 58.170 de locuri).
ARBITRI: HOWARD WEBB – MICHAEL MULLARKEY, DARREN CANN (toti din Anglia). FELIX BRYCH (Germania).

BRAZILIA -CHILE LIVE VIDEOAtacantul naţionalei de fotbal a Chile, Alexis Sanchez, a declarat că se teme de un arbitraj părtinitor, ‘de găzdar’, cum se spune în fotbal, la meciul din optimile de finală ale Cupei Mondiale, contra Braziliei, sâmbătă, la Belo Horizonte. 

‘Brazilia este o echipă cu o calitate impresionantă, în apărare, de asemenea. Sunt foarte mulţumit să joc contra ei; singurul lucru de care mi-e teamă este arbitrajul’, a spus jucătorul la o conferinţă de presă. 

Chilienii s-au mai plâns de arbitraj, după ultimul lor meci din grupă, pierdut în faţa Olandei (2-0). Pe de altă parte, Brazilia a beneficiat evident de un penalty foarte generos la meciul de deschidere, contra Croaţiei (3-1). 

BRAZILIA -CHILE LIVE VIDEOAntrenamentul de joi al naţionalei de fotbal a Chile a fost întrerupt după ce un elicopter al televiziunii braziliene Globo a zburat deasupra gazonului, înfuriindu-l pe selecţionerul Jorge Sampaoli, care pregăteşte meciul de sâmbătă împotriva ţării gazdă, din optimile de finală ale Cupei Mondiale, scrie Reuters. 

‘Antrenamentul Chile a fost întrerupt azi la câteva minute după ce a început, din cauza unui elicopter care zbura deasupra terenului’, a declarat un ofiţer de presă chilian. 

Înaintea meciului de sâmbătă cu Brazilia, de la Belo Horizonte, selecţionerul Sampaoli este îngrijorat că viitoarea adversară a echipei sale a aflat informaţii despre tactica aleasă de el. 

Federaţia chiliană a cerut explicaţii companiei care deţine elicopterul. Antrenamentul a fost reluat după plecarea acestuia. Din cauza incidentului, conferinţa de presă a echipei Chile a început cu întârziere de o oră. 

BRAZILIA -CHILE LIVE VIDEO. Nu mai puţin de 6 fotbalişti ai Uruguayului se află la limita suspendării pentru sferturile de finală ale Mondialului-2014, dacă primesc un nou cartonaş galben în optimi, a reamintit Federaţia internaţională de fotbal, dezvăluind întreaga listă a jucătorilor aflaţi în aceeaşi situaţie. 

Uruguay deţine recordul în materie, la care se adaugă Suarez, suspendat pe 9 meciuri de la selecţionată şi interzis de la orice activitate legată de fotbal timp de 4 luni, după ce a muşcat un adversar. 

Pe de altă parte, Defour (Belgia) şi Vasquez (Mexic) sunt suspendaţi din optimi, pentru cumul de cartonaşe. După optimi, fotbaliştii cu un singur cartonaş galben vor relua competiţia fără niciun avertisment, vor fi curaţi în sferturi. 

Iată lista pe echipe cu jucătorii care riscă o suspendare în caz de nou avertisment în optimile de finală: 

Algeria: Bentaleb, Bouguerra, Cadamuro, Ghilas, Mesbah

Germania: Howedes

Argentina: Rojo

Belgia: Alderweireld, Dembele, Vertonghen, Witsel

Brazilia: Luiz Gustavo, Neymar, Ramires, Thiago Silva

Chile: Aranguiz, Mena, Silva, Vidal

Columbia: Guarin, Sanchez

Costa Rica: Cubero, Gonzalez

SUA: Beckerman, Gonzalez, Jones

Franţa: Evra, Pogba

Grecia: Papastathopoulos, Salpingidis, Samaras, Torosidis

Mexic: Aguilar, Marquez, Moreno

Nigeria: Obi Mikel, Omeruo, Oshaniwa

Olanda: Blind, De Guzman, De Vrij

Elveţia: Djourou

Uruguay: Arevalo, Caceres, Gargano, Godin, Lugano, Muslera

BRAZILIA -CHILE LIVE VIDEO. Uruguayenii care doresc să-şi susţină naţionala de fotbal în optimile de finală împotriva Columbiei, sâmbătă, la Rio, trebuie să cheltuiască o sumă impresionantă, cel puţin 3.400 de dolari de persoană. La acest preţ, ‘bogatul’ suporter ar avea dreptul la un drum dus-întors cu avionul şi intrarea pe Maracana. În pofida sumei exorbitante pentru zonă, două agenţii au anunţat deja decolarea a două charteruri de câte 160 persoane. Pentru cei mai puţin avuţi, rămâne autocarul până la Rio, pentru 480-650 dolari, dar fără bilet de intrare pe Maracana…