BRAZILIA-GERMANIA 1-7. Reacţii INCREDIBILE în presa din Brazilia după 1-7 cu Germania

BRAZILIA-GERMANIA 1-7. Presa din Brazilia a reactionat dur dupa BRAZILIA-GERMANIA 1-7 in semifinalele de la Campionatul Mondial de fotbal 2014. In schimb, germanii sunt fericiti. BRAZILIA-GERMANIA 1-7.

09 iul. 2014, 05:40
BRAZILIA-GERMANIA 1-7. Reacţii INCREDIBILE în presa din Brazilia după 1-7 cu Germania

BRAZILIA-GERMANIA 1-7. Lance din Rio de Janeiro titreaza „Cea mai mare infrangere din istorie” si noteaza ca „Germania si-a aratat toata indrazneala si a umilit Brazilia cu 7-1 pe Estadio Mineirao, care s-a inclinat in fata europenilor cu aplauze si urale”.

Folha de Sao Paulo a notat „Germania a umilit Brazilia cu 7-1 si merge in a opta finala la Cupa Mondiala”.

Globoesporte scrie despre „frustrare si tristete pe Mineirao”, iar O Globo prezinta poze ale fanilor brazilieni, caracterizand astfel starea de spirit a acestora: „suferinta, frustrare si perplexitate”.

BRAZILIA-GERMANIA 1-7. In schimb, presa germana este in delir, iar cei de la Bild au gasit un mod inedit de a anunta rezultatul: „Frecati-va la ochi si priviti: 7-1. Maracana, fii pregatita ca venim!”.

Kicker subliniaza ca „Germania n-a avut rival pe teren”, dar si ca drumul este deschis pentru a putea sa iasa victoriosi din marea finala, dupa 24 de ani”. BRAZILIA-GERMANIA 1-7.