Primele imagini din interiorul Institutului Matei Balş, după incendiul în care au decedat 5 pacienţi FOTO

Au apărut primele imagini din interiorul pavilionului afectat de incendiu de la Institutul „Matei Balș” din București, în urma căruia cinci pacienți au murit.

29 ian. 2021, 19:20

Primele imagini din Matei Balş.  Tudor Ionescu, consilier general în Primăria Capitalei, a publicat pe pagina sa de Facebook primele imagini din interiorul pavilionului Institutului Matei Balş care a ars în dimineaşa de vineri. Tudor Ionescu cere demisia conducătorilor sistemului medical românesc, în frunte cu Vlad Voiculescu, ministrul Învăţământului.

„Primele imagini din pavilionul nr. 5 de la #MateiBals unde a avut loc incendiul în urma căruia au murit 5 persoane.

Vlad Voiculescu spune lejer că el a făcut tot, Nicusor Dan spune că nu sunt probleme cu căldura (deși zona apare pe tabelul de avarii al #Termoenergetica), Florin Citu se laudă ce bine au intervenit, iar Klaus Iohannis ne spune(din nou) că e nevoie de reformă în sănătate…
Deci probabil pacienții sunt de vină, nu?
Un singur cuvânt…DEMISIA La 19h00 vin la Matei Balș să v-o spun la fața locului!”, a scris pe Facebook Tudor Ionescu.

Breaking News: George Simion cere şi el demisia lui Vlad Voiculescu

Liderul partidului AUR a declarat, în exclusivitate pentru România TV, că aşteaptă vineri demisia lui Vlad Voiculescu şi a lui Raed Arafat, iar în caz contrar a anunţat că va protesta alături de colegi, de sâmbătă, în faţa Ministerului Sănătăţii.

„E simplu, le cerem sa plece. Domnul Voiculesu, cat era in opozitie, era doar cu demisia. Acum e ministru si ar trebui sa-si dea demisia, impreuna cu Raed Arafat. Asteptam aceasta demisie azi, daca nu, maine la 5 (n.r. ora 17) vom fi in fata ministerului Sanatatii.

Domnul Iohannis a spus ca a trebuit sa moara oameni, acum are de un an guvernul lui si nu se intampla nimic. Sunt incapabili, ne omoara cu zile in spitale. Nu se poate sa umblam cu dubla masura. Noi vom fi in fata ministerului Sanatatii, ca de-aia ne-au votat romanii.

Acum spun ca nu sunt bani, dar nu sunt pentru ca i-au furat ei de 30 de ani. Sunt bani pentru toate, pentru ca Romania e o tara bogata. Trebuie sa asteptam rezultatele expertizei, peste un an, doi, trei, intre timp ei sa fure banii publici. Domnul Arafat este permanent in functie, indiferent de guvern. Asta inseamna ca el e singurul competent in aceasta tara?”, a declarat George Simion la România TV.

Citeşte şi: Laura Ştefănuţ, fost jurnalist şi iubita lui Vlad Voiculescu: „Sistemul care nu a pus cetățeanul vulnerabil pe primul loc este acum contestat de o echipă nouă la minister şi la primărie”


loading...
Partenerii noștri