BREAKING NEWS! Un avion s-a prăbușit în munți. Echipele de intervenție, trimise de urgență la locul accidentului

Încă o tragedie aviatică în Europa. Aparatul de zbor s-a prăbușit în munți. Echipele de intervenție au transmis primul raport.

20 mai 2023, 23:53
BREAKING NEWS! Un avion s-a prăbușit în munți. Echipele de intervenție, trimise de urgență la locul accidentului

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit sâmbătă, 20 mai 2023, într-o zonă muntoasă din Croația. Echipele de intervenție caută supraviețuitori, în urma impactului violent.

Echipele de intervenție au găsit rămășițele unui avion ușor care s-a prăbușit în regiunea muntoasă din nord-vestul Croației, dar până în prezent, nu au putut confirma dacă a fost găsit vreun supraviețuitor, a transmis HINA.

Unde trebuia să ajungă avionul care s-a prăbușit în munți

Aeronava a dispărut de pe radar sâmbătă după-amiaza, după ce a decolat din orașul sloven Maribor. În munți au fost trimise 120 de persoane. De asemenea, în zona împădurită au fost trimise elicoptere ale armatei și drone. Zona este considerată periculoasă pentru că a fost împânzită cu mine în timpul războiului din anii ’90.

Echipele de intervenție nu au comunicat până la această oră numărul de persoane care se aflau la bordul aeronavei înregistrate în Olanda.

Potrivit polițiștilor, citați de The Washington Post, avionul trebuia să ajungă la Pula, orășelul situat pe coasta croată, localizată la Marea Adriatică.