Brexit. Preşedintele BCE, înainte de numărarea voturilor: Suntem pregătiţi pentru o eventuală ieşire a Marii Britanii

Publicat: Vineri, 24 Iunie 2016 08:35 // Actualizat: Vineri, 24 Iunie 2016 08:35 // Sursa: romaniatv.net

Banca Centrală Europeană este pregătită pentru "orice eventualitate" în gestionarea efectelor generate de potenţiala ieşire a Marii Britanii din Uniunea Europeană, declara preşedintele BCE, Mario Draghi, înainte de încheierea referendumului privind Brexitul, citat de site-ul ziarului Il Sole 24 Ore.

"Este dificil să anticipăm toate dimensiunile unui vot britanic favorabil ieşirii din Uniunea Europeană. Este greu de speculat şi rezultatul votului. Ideea centrală este că am făcut toate pregătirile necesare", a spus Mario Draghi.

"Suntem pregătiţi pentru orice eventualitate, am făcut toate pregătirile necesare. Mesajul nostru este că ne concentrăm eforturile pentru ca Europa, casa noastră comună, să fie mai puternică", a subliniat Mario Draghi.

Citeşte şi:  BREXIT, rezultate parţiale, balanţa se înclină spre ieşirea din UE: 52% pentru "Brexit", 48% pentru "Remain"


Cu mai puţin de 70 de regiuni de anunţat, Marea Britanie pare că se îndreaptă spre ieşirea din Uniunea Europeană. Tabăra Leave are un avans de 4%, însă tradus în voturi înseamnă aproape un milion de britanici în plus.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
BCE Brexit Mario Draghi
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
24 iun 08:56
...ieşire a Marii Britanii din Uniunea Europeană, declara preşedintele BCE, Mario Draghi, înainte de încheierea Citește mai departe… Sursa: romaniatv.net ...
24 iun 08:55
... Banca Centrală Europeană este pregătită pentru „orice eventualitate” în...
1
EUR
4.8738
RON
30 Sep
noapte 12 °
zi 20 °
Ultimele joburi adaugate
24 H