Brian Johnson, antrenorul de fitness care minţit şi s-a îmbogăţit pe baza unei înşelăciuni a fost prins: „Ştiu că am greşit. Acum am datorii, trebuie să gestionez situaţia” GALERIE FOTO

Brian Johnson, un american de 45 de ani, a ajuns cunoscut în întreaga lume datorită condiţiei sale fizice spectaculoase, pe care acesta spunea că a atins-o şi o întreţine prin multe excerciţii şi mâncând foarte multă carne crudă, în special ficat şi alte organe, fapt ce i-a atras supranumele de "Liver King".

14 dec. 2022, 20:45

De fapt, de curând au apărut dovezi irefutabile care arată că Johnson nu a ajuns la condiţia fizică ce l-a făcut celebru nu doar prin antrenamente şi un regim de alimentaţie inedit, ci folosind steroizi şi alte substanţe anabolizante, astfel că acum trebuie să gestioneze efectele minciunilor sale.

Auto-proclamat un ”om modern al peșterilor”, Brian Johnson a reacționat după ce adevărul a ieșit la iveală și a fost nevoit să recunoască totul.

”Știu că am greșit. Acum am datorii, trebuie să gestionez situația. E clar că merit toate criticile pe care le primesc”, a spus Brian Johnson, potrivit Digisport.

Brian Johnson a strâns o avere impresionantă

Brian Johnson a construit o poveste atât de frumoasă încât a ajuns o personalitate extrem de cunoscută în mediul online, ceea ce i-a adus foarte mulți clienți.

Americanul a ajuns să fie antrenor personal pentru clienți din toată lumea, pe care îi coordona în sala de forță prin intermediul tehnologiei.

Pe lângă antrenamentele propriu-zise, Brian Johnson vindea suplimente, de data asta dintre cele legale, iar aceste activități, plus banii veniți din rețelele sociale, au făcut să aibă o avere estimată la 100 de milioane de dolari.

Citeşte şi: David Popovici, o nouă reușită spectaculoasă. Înotătorul-fenomen s-a calificat în finala Campionatului Mondial de Natație în bazin scurt de la Melbourne