Bridget Jones se întoarce într-un nou film, de data aceasta în postura de mamă

Laureata Oscar Renee Zellweger își reia accentul englezesc pentru a intra din nou în pielea lui Bridget Jones, în cea de-a treia producție din franciza cu același nume, arată Reuters. De data aceasta, îndrăgita londoneză are în jur de 40 de ani, este singură și neașteptat de... gravidă.

05 sept. 2016, 16:08
Bridget Jones se întoarce într-un nou film, de data aceasta în postura de mamă

În ”Bridget Jones’s Baby”, actrița născută în Texas se întoarce în rolul personajului obsedat de propria greutate și de dragoste, de data aceasta alături de cei doi parteneri, Colin Firth, care îl joacă pe rezervatul Mark Darcy, și de Patrick Dempsey din ”Grey’s Anatomy” (”Anatomia lui Grey”).

Zellweger a interpretat pentru prima oară acest rol în ”Bridget Jones’s Diary” (Jurnalul lui Bridget Jones) — 2001—și în ”Bridget Jones: The Edge of Reason” (Bridget Jones: La limita rațiunii) — 2004 — ambele bazate pe romanele din anii ’90 scrise de Helen Fielding.

Este ”un personaj pe care îl iubesc”, a declarat Zellweger despre Jones, care este acum mai matură și lucrează ca producător de știri la un post de televiziune, însă tot trece printr-o mulțime de peripeții. ”Îmi este familiară”, a mai spus actrița într-un interviu pentru Reuters adăugând că munca la această nouă producție a fost ”un alt gen de experiență din punct de vedere creativ”.

Filmul începe cu Jones, care împlinește 43 de ani și rămâne singură după relația de lungă durată cu Darcy. Însă, după o întâlnire cu acesta, dar și cu americanul Jack Qwant, interpretat de Dempsey, pe care abia îl cunoaște, Jones rămâne gravidă și nu este sigură cine este tatăl copilului.

”Cred că e mai puțin naivă, ceea ce e minunat pentru că ambii… pretendenți sunt de treabă, așa că e un alt fel de rivalitate”, a spus Zellweger.

Filmul, care are premiera luni, este foarte așteptat de fanii care au rămas șocați după cartea ”Bridget Jones: Mad About the Boy” (Bridget Jones: Topită după el) — 2013—în care Fielding l-a omorât pe Darcy și a înfățișat-o pe Jones drept o mamă văduvă, cu un iubit mai tânăr decât ea.

”De când am început firmările, am fost foarte emoționată din cauza presiunii, dacă va fi un succes, dacă va fi amuzant, dacă va merge și dacă ea mai este încă relevantă”, a declarat regizoarea Sharon Maguire pentru Reuters. ”Dar cred că… dragostea pentru acest personaj este una care dăinuie”, a mai spus aceasta.