Brigitte Năstase, anunţ devastator! „Astăzi a murit…”

După ce a anunţat anterior că divorţează de Ilie, ulterior cei doi împăcându-se, Brigitte Năstase a transmis, pe Facebook, un mesaj devastator pentru fostul mare tenismen.

14 aug. 2017, 16:58
Brigitte Năstase, anunţ devastator! „Astăzi a murit…”

„Astăzi a murit… şi ultimul strop din ce am iubit”, a scris Brigitte Năstase pe Facebook.

Brigitte şi Ilie Năstase au trecut, în ultima vreme, printr-un şir lung de despărţiri şi împăcări. Ilie Năstase îi transmisese, recent, lui Brigitte că nu doreşte să o piardă.

„Chiar nu vreau să te pierd!”, îi transmitea la începutul lunii Ilie lui Brigitte pe Instagram, publicând o fotografie cu ei doi pe litoral. Fostul mare tenismen alătura textului şi un emoticon de dragoste.

Pe 12 iulie Brigitte Năstase anunţa că divorţează de Ilie Năstase. „Astăzi, 12 iulie, anunţ oficial divorţul de Ilie. Nu pentru că m-a înşelat. Pentru că m-am săturat de nesimţirile fostei soţii. De faptul că non-stop îşi foloseşte copiii să îi ceară lui Ilie tot felul de lucruri, de această dată o maşină nouă. I-am dat un Mini Cooper, cu 30.000 km la bord, şi a făcut un scandal monstru. Vreau să înţelegeţi faptul că anul trecut soţul meu i-a mai dat acestei dudui 1.200.000 €, iar în fiecare an peste 300.000 €, în condiţiile în care eu îmi rupeam spatele cu bitum şi tot felul de lucrări de şantier pentru câţiva bănuţi. Eu nu am primit NICIODATĂ de la Ilie vreo maşină”, scria atunci Brigitte pe Facebook.

Sursa: cancan.ro