Brigitte Sfăt, dans pe mese într-un club exclusivist de pe litoral. Ilie Năstase s-a bucurat de show FOTO

Cine să-i mai înţeleagă pe Ilie Năstase şi pe Brigitte Sfăt? După ce s-au bălăcărit ca la uşa cortului din cauza unei presupuse relaţii a focoasei brunete cu fotbalistul Cristi Daminuţă, cei doi au dat-o la pace şi au făcut senzaţie pe litoral.

30 apr. 2018, 07:26

Precum doi oameni care se respectă, „Nasty” şi soţia sa au luat la picior discotecile de fiţe de la malul mării, scrie spynews.ro. După ce au încercat, fără succes, să-şi găsească locul într-un club exclusivist, cei doi s-au „cantonat” într-o altă locaţie în care lumea se simţea bine.

Citeşte şi Brigitte Sfăt, plină de sânge în club la Mamaia FOTO

Fără să stea prea mult pe gânduri, Brigitte Sfăt s-a urcat pe o masă şi a făcut show. Sub privirile soţului său şi a paparazzilor, bruneta a dansat de mama focului.

Printre mişcări lascive, Brigitte Sfăt a avut grijă de telefonul mobil ca de ochii din cap. Astfel, bruneta s-a asigurat că aparatul nu mai ajunge în mâinile lui Ilie Năstase, cel care i-a dat un mesaj dur lui Cristi Daminuţă pe o reţea de socializare.

Cum l-a liniştit Brigitte Sfăt pe Ilie Năstase

După ce Ilie Năstase a răbufnit în mediul online la adresa fotbalistului Cristi Daminuţă, pe care l-a bănuit că vrea să-i fure soţia, şi după ce a făcut scandal pe litoral, Brigitte Sfăt a ţinut să lămurească situaţia. Focoasa brunetă a negat vehemet că ar avea o relaţie extraconjugală cu jucătorul trecut pe la Inter Milano şi AC Milan.